Danske oversættelser inden for turisme

Vi laver oversættelser af turistinformationer til og fra dansk

Vi tilbyder kvalitetssikrede oversættelser af turistinformationer fra og til dansk. Send det materiale du skal have oversat, så vender vi tilbage med et prisværdigt tilbud, inden for meget kort tid!

Turistbrochurer og andre oplysninger, der skal behandles til og fra dansk, kræver også en oversætter med erfaring på området.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter samarbejder med specialiserede og erfarne oversættere inden for turisme.

Turistinformationer på dansk

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har de nødvendige færdigheder til at oversætte dine rejseoplysninger til eller fra dansk.

Vi beskæftiger udelukkende modersmålsoversættere, så handler opgaven om en oversættelse til dansk, garanterer vi at dansk også er modersmålet.

Vores kunder spænder fra at være turistbureauer, flyselskaber og virksomheder til forskellige rejsearrangører og hoteller. Længere nede på denne side er links til sprogkombinationer, som vi ofte oversætter mellem.

Tilbud

Få et yderst overkommeligt tilbud tilsendt, ved at sende os en e-mail, sammen med dine tekster. Vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt med et gunstigt tilbud.

Vil du kontakte os?

Det er du hjertelig velkommen til at gøre, enten ved at ringe til os på 39 15 81 80. Vi hjælper dig videre og diskutere sammen, hvilken løsning der passer dig bedst. Du kan også sende en e-mail direkte til en af vores Project Managers via linket i visitkortet nedenfor.

2016-11-01T13:56:45.2345125Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo