Turistinformationer oversat til og fra forskellige engelske sprogversioner

Vi laver oversættelser af turistinformationer til og fra alle engelske sprogvarianter

Vi laver oversættelser af turistinformationer til og fra alle engelske sprogvarianter. Kontakt os på 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere!

USA, Storbritannien, Australien, Canada er nogle af de turistmål, hvor engelsk er det officielle sprog. Men sprogvarianterne adskiller sig på mange måder. Derfor er det vigtigt at oversættelserne bliver tilpasset, så at de passer til det geografiske område, hvor den specifikke målgruppe befinde sig.

Vi har adgang til et stort netværk af oversættere i forskellige engelsktalende lande.

Amerikansk engelsk, britisk engelsk og canadisk engelsk

Hvis behovet er at oversætte turistbrochurer til eksempelvis amerikansk, britisk, australsk eller canadisk engelsk, garanterer vi, at den der oversætter, altid vil have den specifikke engelsksprogede variant som sit modersmål.

Vi garanterer desuden, at oversætteren har stor erfaring i turistindustrien, og er velbevandret i den gældende terminologi.

Lokalisering

Lokalisering betyder, at vi har tilpasset oversættelsen så den er baseret på geografi, målgruppe og andre påvirkende faktorer. Stavningsmåder og måleenheder er gode eksempler på, hvordan sproget adskiller sig fra den enkelte engelsksprogede lande.

Lokalisering er altid en del af vores serviceydelse, og hjælper dig med at få succes med din målgruppe.

Vi leverer kvalitetssikrede oversættelser til rimelige priser, og takket være moderne teknologi og oversættere i alle tidszoner, lover vi endvidere meget korte leveringstider.

Få et tilbud med det samme

Send os gerne en e-mail med den turistinformation, du ønsker at få oversat. Så analyserer vi materialet, og vil vende tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Vi er glade for at besvare dine spørgsmål, og fortæller dig gerne mere om, hvad vi kan tilbyde. Ring 39 15 81 80, og vi vil hjælpe dig videre. Sammen finder vi frem til den løsning der passer dig bedst!

2018-10-10T13:35:28.3544309Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo