Turistinformationer oversat til og fra spansk

Vi laver oversættelser af turistbrochurer og menuer til og fra spanske dialekter

Skal du have oversat en menu eller anden turistinformation til eller fra spansk? På denne siden ’tilbud’ kan du læse mere om hvad du præcist skal foretage dig for at bede os om et tilbud på en oversættelse. Det tager kun 2 minutter!

Spanien er et af de lande, vi danskere ofte besøger. Behovet for at oversætte turistinformationer fra spansk til forskellige målsprog, er stort.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har adgang til spanske oversættere i forskellige spansktalende lande. Det giver dig en vis sikkerhed, som mange andre af vores konkurrenter ikke kan tilbyde. En sikkerhed for at din oversættelse oversættes helt korrekt, og på en unik måde. Læs mere om dette nedenfor.

Turistbrochurer, menuer og sikkerhedsinformation til og fra alle spanske dialekter

Turistindustrien er stort og oversættelsesbehovene er mange. Hurtigoversætter tilbyder oversættelsestjenester til luftfartsselskaber, rejsearrangører, turistkontorer, hoteller og mange andre af denne slags aktører på markedet.

Mange ønsker at oversætte informationer til turister, der hvor de har en loyal kundebase. Men vi lader aldrig nogen oversætte for os, uden vi er ovebeviste om personens kompetencer.

Dialektisk viden, indsigt i kulturelle forskelle, erfaring og viden i selve emnet, samt tilgængelighed er noget af det vi ser på, når vi vælger en oversætter til netop din opgave.

Tilbud

Udnyt vores specielle tilbud og sammenlign os gerne med andre oversættelsesbureauer på markedet. Vi giver dig kvalitetsoversættelser til en rimelig pris, og sågar med meget hurtig levering. Læs mere om hvad du skal gøre, for at bede om et tilbud ved at gå ind på siden ’Tilbud’ øverst i menuen.

Stil dine spørgsmål endnu hurtigere

Velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80, hvis du vil spørge os om noget. Vores Project Managers står altid til din rådighed. Vi garanterer højkvalitative, unikke oversættelser der er baseret helt på dine særlige ønsker og præferencer, og til små penge!

2017-01-13T12:53:00.1839556Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo