Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversætterkontor Tyrkisk-dansk. Oversættelser fra tyrkisk til dansk.

Oversætterbureauet Hurtigoversætter: Hurtigt og professionelt. Send os blot din tekst pr. e-mail for at modtage et uforpligtende tilbud!

Har du brug for en korrekt oversættelse af en tyrkisk tekst til dansk hurtigt? Så er oversættelsesservicen Hurtigoversætter den rigtige partner for dig. Da vi råder over et omfattende netværk af diplomoversættere, finder vi straks den oversætter, der passer til din tekst. Vi har tekniske oversættere (m/k) i vores database, men også oversættere, der er specialiseret i politik, kultur, litteratur, sport, journalistik, medicinske emner, trafik og logistik, luft og vand, transportvæsen osv.

Filialer i mange lande

Godt behøver ikke altid at være dyrt. Med en ordtakst på DKK 2,69 er vi billigere end sammenlignelige oversætteragenturer. Tag din tyrkiske tekst i hånden og regn ud, hvad en oversættelse til dansk koster. Du kan også sende os dokumentet pr. e-mail eller bruge tilbudsformularen. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

Med oversættelsesservice fra Hurtigoversætter er du på rette vej. Desuden er du garanteret en oversættelse af den højeste kvalitet. Nysgerrig? Du finder adresser på kontorer i din nærhed under menupunktet ’Kontaktdata’. Du er også velkommen til at komme til oversætterbureauet med dine oversættelser til og fra tyrkisk.

2016-11-22T13:01:29.5610813Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mariell en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo