Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Tyrkisk oversætterbureau. Oversættelser til og fra tyrkisk.

De bedste tyrkiske oversættere arbejder for vores oversætterkontor. Lad dig overbevise ved at sende os en e-mail med din forespørgsel. Vi hjælper dig gerne videre!

Oversættelsesbureau Tyrkisk

Tyrkisk er det officielle sprog i Tyrkiet og på Cypern, hvor de tyrkiske cyprioter befinder sig. Specifikt 70 000 000 har tyrkisk som modersmål. Der findes sproglige mindretal i andre dele af verden, men især i Vesteuropa.

Tyskland er et land, hvor mange tyrkere er emigreret til. Så mange, at det blev tydeligt i Tysklands stemmer i det tyrkiske bidrag til Eurovision Song Contest.

Sproget i Tyrkiet kaldes Tyrkiet-tyrkisk. Dette er således at man ikke forveksler det originale tyrkisk, med andre sproglige varianter.

Tyrkiske oversættere i Tyrkiet

Succesen fortsætter for vores oversættelsesbureau på det internationale marked. Der er mange grunde til dette, og nogle af dem nævner vi her:

Vi giver dig oversættelser af bedste kvalitet, til konkurrencedygtige priser. Vi har økonomiske, juridiske og tekniske oversættere. Med formularen på siden, kan du nemt rekvirere et tilbud på en tyrkisk oversættelse. Dine oplysninger bruges udelukkende til udarbejdelse af tilbuddet.

Vores priser for oversættelse til og fra tyrkisk

Vores pris på oversættelse fra dansk til tyrkisk er DKK 2,69 per ord. Fra tyrkisk til dansk betaler du DKK 2,76 per ord. Tarifferne er baseret først og fremmest på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Hvordan modtager jeg et tilbud på en tyrkisk-oversættelse?

Trin 1. Vælg "Tyrkisk" som målsprog.

Trin 2. Du indtaster dit navn, din e-mailadresse, og dit telefonnummer.

Trin 3. Med interface "Bladring" vælger du den fil fra din harddisk, du ønsker at få oversat til tyrkisk. Ellers skal du indtaste en tekst i det frie tekstfelt.

Klik derefter på "Send", og din fil sendes til vores Project Managers på vores oversætterbureau for tyrkisk.

Så modtager du et uforpligtende tilbud, så hurtigt, som muligt. Hvis du ønsker at få flere filer oversat til tyrkisk, kan du også sende teksterne direkte til os pr. e-mail. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

2017-06-20T15:42:42.7990521Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.