Tyske og danske oversættelser

Har du brug for en oversættelse fra tysk til dansk?

Oversætterbureau tysk-dansk, oversættelser fra tysk til dansk.

Ring til vores kontor i København på: 39 15 81 80 så modtager du hurtigt og professionelt et gratis tilbud fra os.

Så glæder det os at byde dig velkommen på Hurtigoversætters webside. Vi tilbyder omfattende oversættelses- og redaktionsservice til organisationer og virksomheder for de mest forskellige sprogkombinationer og står gerne til rådighed for din oversættelse tysk-dansk.

Garanteret kvalitet for tysk-dansk-oversættelse

For din oversættelse tysk-dansk kan du vælge mellem mange udbydere. Hurtigoversætter tilbyder dig den sikkerhed, at din oversættelse tysk-dansk har det kvalitetsniveau, som du forventer fra et professionelt oversætteragentur. Vi arbejder efter en række klare principper.

Oversættelse tysk-dansk: Udvalg af oversættere

Vi råder over erfaring med at udvælge oversættere, der opfylder vores kunders strenge kvalitetskrav. Til din tysk-dansk-oversættelse anvender vi udelukkende tyske modersmålstalende med mangeårig erfaring som professionelle oversættere.

Takst og leveringsfrist for din oversættelse tysk-dansk

Hurtigoversætter arbejder med et overskueligt takstsystem, som du kan bruge til at gøre prisen for din tysk-dansk-oversættelse afhængig af leveringstidspunktet. Hvis du vælger vores standardtakst, har du din oversættelse i hænde inden for kort tid. Vi kan give dig attraktive rabatter på oversættelser med længere deadline. For hasteoversættelser fra tysk til dansk gælder en hastetarif ved meget kort leveringsfrist. Uanset, hvad du beslutter dig for: Hurtigoversætter tilbyder et optimalt pris-kvalitets-forhold.

Yderligere informationer om tysk-dansk-oversættelser

Vi henviser til vores hjemmeside for yderligere informationer om vores agentur, vores specialer og sprogkombinationer. Der får du mere at vide om, hvordan du kan bestille en bekræftet oversættelse tysk-dansk, eller hvilke fagsprogsoversættelser vi kan tilbyde dig.

Hvad koster en oversættelse til og fra tysk

For oversættelser fra dansk til tysk og omvendt er vores pris DKK 1,42 per ord. Prisen på oversættelser er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Der kan være forskellige faktorer, der kan påvirke den samlede pris. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Ønsker du at modtage et tilbud, skal du venligst sende os en e-mail. Husk at vedhæfte det materiale du vil have oversat.

2017-01-05T13:04:22.1623579Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo