Tysk-fransk oversættelse med en hurtig levering

Har du brug for den bedst mulige oversættelse fra tysk til fransk? Kontakt oversættelsesbureauet Hurtigoversætter på 39 15 81 80. Vores oversættelsesarbejde skiller sig ud takket være nøjagtighed og hurtig levering. Og for en pris på kun DKK 1,19 pr. ord, er der ingen grund til at lade være. Tag din tyske tekst

Vi bruger kun franske modermålsoversættere

Vores franske oversættelser bliver udført i nutidigt og moderne fransk

og regn ud, hvad din oversættelse til fransk kommer til at koste. Du kan også udfylde forespørgselsformularen her på siden. Ønsker du et detaljeret tilbud? Så skal du bare sende en e-mail med din tyske tekst til e-mail. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

Franskmandens fransk

Vi er et af de få oversættelsesbureauet som har afdelinger i flere europæiske lande. I Paris har vi vores afdeling til franske oversættelser. Fra dette kontor opretholder vi et omfattende netværk af autoriserede oversættere, som bor i Frankrig og som har fransk som modersmål. Det betyder, at din tyske tekst vil blive oversat af en som har viden om det franske sprog i dag, franskmandens fransk.

Specialiseret i utallige emneområder

Vi beskæftiger os dog ikke kun med dagligdagsfransk. Vi har også oversættere i vores database som er specialiseret i forskellige emneområder. Vi arbejder med juridiske, medicinske og litterære oversættere. Vi har også oversættere med viden om politik, økonomi, sport (doping!), turisme, trafik og transport, gastronomiske emner (vin?), miljø, modedesign og meget andet. Vi er sikrer på, at dit emne hører til blandt disse. 39 15 81 80.

Vores projektmanagere ser frem til at hjælpe dig!

2016-05-25T14:22:41.0824028Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo