Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Tysk oversættelsesbureau

Vi ser frem til at høre dig!

Send din tekst til os via e-mail.

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har været aktiv på det tyske marked siden 2001 under navnet Schnellübersetzer. Derfor kan du drage fordel af vores tyske ekspertise. Vi tager os af dine oversættelser til tysk sammen med vores kolleger i Köln, Berlin, Dresden, Frankfurt, Hamborg, München, Hannover eller Nürnberg. Du vil ingen gang lægge mærke til, at din tekst krydser grænsen for en kort bemærkning. Takket være vores tilstedeværelse i Tyskland, har vi været i stand til at opbygge en database med de allerbedste tekniske, medicinske og juridiske oversættere. Dine tekster vil blive oversat i overensstemmelse med tyske kvalitetsstandarder.

Du kan sende din tekst direkte pr. e-mail til vores team af Project Managers og få et tilbud helt kvit og frit, og uden at forpligtige dig til noget.

Prisen på en oversættelse til tysk

Vores oversættelsesbureau har et logisk prissystem. Vores pris på oversættelse fra dansk til tysk er DKK 1,42 per ord. Fra tysk til dansk tager vi samme tarif per ord. Priserne er baseret først og fremmest på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’. Vi kan tilbyde dig lave priser takket være mængderabatter og fantastiske samarbejdsrelationer.

Hurtighed og ekspertise

Hvis du vælger os, vil din oversættelse blive leveret på ingen tid. Vi bruger kun tyske modersmålstalende med mange års erfaring som professionelle til oversættelse til tysk. Vi undersøger også i hvilke emneområder vores oversættere har ekspertise. På den måde ved vi nøjagtigt, hvor de har deres stærke sider og mere væsentligt: hvor de har deres svage sider. For eksempel vil et juridisk dokument blive oversat af en oversætter med speciale i juridiske anliggender, og teknisk dokumentation vil kun blive oversat af vores erfarne tekniske oversættere.

Kontakt os

Gå venligst til de forskellige sider på vores websted, hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores oversættelsesbureau, vores specialområder og vores fremgangsmåde. Der kan du læse om vores erfaring på forskellige områder, vores ekspertise og hvordan man fx beder om en autoriseret oversættelse.

Kontaktoplysninger finder du på siden ’Kontaktdata’.

Du kan også udfylde forespørgselsformularen for at få et pristilbud på din oversættelse.

2017-06-29T10:05:46.2532355Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.