Markedsføringstekster til og fra tysk

Vi oversætter dine rejsebrochurer og reklametekster til og fra tysk.

Vi oversætter dine rejsebrochurer og reklametekster til og fra tysk. Ring til os på 39 15 81 80 så fortæller vi mere om hvordan vi kan hjælpe dig, med den bedste oversættelse!

Tyske sprogversioner er der mange af. Sproget tales ikke kun i Tyskland, men også i Østrig, og Schweiz, for blot at nævne få regioner.

Tilpasset oversættelse

Ved oversættelsen af reklame og marketingstekster er formålet, at man på et andet sprog ønsker at nå ud til en bestemt målgruppe, for at lokke dem til at købe et produkt eller en service.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter skræddersyr dine annoncer og reklamer, så de er baseret på kilde- og målsprog, men også transkreation: kreativ skrivning.

Ferie i Østrig, Schweiz eller Tyskland

En rejsearrangør arrangerer ture til Østrig, Schweiz og Tyskland, og ønsker at nå ud til deres målgrupper i forskellige lande, eksempelvis gennem en ny rejsebrochure.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilpasser og skræddersyr teksten til de forskellige målsprog, geografiske placeringer, og andre omstændigheder der kan påvirke bearbejdningen.

Så uanset om oversættelsen er til tysk, svensk, dansk, hollandsk eller engelsk, kan vi levere kvalitetssikrede oversættelser, der straks er klar til brug.

Prisvenlige tilbud hos os

Ved at sende dine tekster til os, kan vi beregne en samlet pris for din oversættelse. Vedhæft derfor dine tekstfiler i en e-mail, så vil vi vende tilbage med et overkommeligt tilbud, så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Ønsker du at tale med os, før du sender tekster, er du velkommen til at ringe 39 15 81 80, og vi vil besvare dine spørgsmål, og fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Vi hjælper dig videre til succes! Det er vores mål.

2016-11-02T11:23:21.0193696Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo