Danske oversættelser af videnskabelige tekster

Vi laver oversættelser af videnskabelige tekster, til eller fra dansk

Har du brug for at oversætte en videnskabelig artikel eller anden videnskabelig tekst, til eller fra dansk? Send dine tekster til os, og vi ser på dem, og sender dig et tilbud tilbage!

Har du en videnskabelig tekst, der skal oversættes til eller fra dansk? Så har vi det, du leder efter.

Med mange års erfaring i videnskabelige oversættelser til og fra dansk, kan vi tilbyde skræddersyede oversættelser af højeste kvalitet.

Videnskabelig oversætter

Sjuskede oversættelser på internettet, lavet af computere bliver mere og mere almindelige. Samtidigt bliver det stadig vanskeligere for maskinoversættelser, at forbedre oversættelser fra det middelmådige niveau, som de har i dag.

Vi anbefaler derfor, at du samarbejder med os som oversættelsesbureau. Hos os får du nemlig en korrekt, og behovstilpasset oversættelse, der er udført af oversættere med erfaring, uddannelse og indsigt i forskellige videnskabelige områder.

Hvorfor du skal bruge os?

Den primære årsag til at vi vil anbefale dig, at benytte vores oversættelsesservice er, at vi fokuserer på kvalitet samtidig med, at vi tilpasser oversættelserne til det enkelte projekt. Derfor tilbyder vi dig:

  • Fast kontaktperson (Project Manager) igennem hele forløbet
  • Uddannede oversættere inden for dit specialområde med minimum 5 års erfaring, og med målsproget som modersmål.
  • Kvalitetssikring af din oversættelse.

Denne kombination gør, at vi kan tilbyde oversættelser i højeste kvalitet. Oversættelsen vil have den rette sprogfølelse, terminologi samt tilpasset den rette sprogvariant.

Kontakt os

Vi fortæller dig gerne mere, så ring 39 15 81 80 eller send en e-mail, og vi vil hjælpe dig videre og skræddersy din videnskabelige oversættelse, til eller fra dansk.

2018-09-29T11:58:07.2299010Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo