Danske oversættelser af videnskabelige tekster

Vi laver oversættelser af videnskabelige tekster, til eller fra dansk

Har du brug for at oversætte en videnskabelig artikel eller anden videnskabelig tekst, til eller fra dansk? Send dine tekster til os, og vi ser på dem, og sender dig et tilbud tilbage!

Har du en videnskabelig tekst, der skal oversættes til eller fra dansk? Så har oversættelsesbureau Hurtigoversætter det du leder efter.

Med mange års erfaring i videnskabelige oversættelser til og fra dansk, kan vi tilbyde skræddersyede oversættelser af højeste kvalitet.

Videnskabelig oversætter

Sjuskede oversættelser på internettet, lavet af computere bliver mere og mere almindelige. Samtidigt bliver det stadig vanskeligere for computere, at forbedre oversættelser fra det middelmådige niveau, de i dag har.

Eksperter mener, at de tekniske muligheder synes udtømte i den nuværende situation.

Vi anbefaler derfor, at du samarbejder med os som oversættelsesbureau. Hos os får du nemlig en korrekt, og behovstilpasset oversættelse, der er udført af oversættere med erfaring og indsigt i forskellige videnskabelige områder.

Hvorfor du skal ansætte oversættelsesbureau Hurtigoversætter

Den vigtigste grund til, at du skal have fat i oversættelsesbureau Hurtigoversætter er netop det, at vi skræddersyr dit projekt, men også at den der vil komme til at behandle din tekst, altid vil have de færdigheder der kræves, for en fejlfri oversættelse. Det sørger vi for, når du har sagt ja til os!

At oversætte et ord er trods alt måske ikke svært, men man skal også overveje, at det kræver dialektviden, sprogfølelse, og terminologisk viden, for en korrekt oversættelse.

Kontakt os

Vi fortæller dig mere, så ring 39 15 81 80 eller send en e-mail, og vi vil hjælpe dig videre og skræddersy din videnskabelige oversættelse, til eller fra dansk.

2016-10-31T13:55:05.0112535Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo