Engelske oversættelser af videnskabelige tekster

Vi laver oversættelser af videnskabelige tekster til og fra engelsk, som det tales i forskellige lande.

Vi tilpasser din biotekniske eller biokemiske tekst, og oversætter den til den ønskede engelske sprogvariant. Så ring 39 15 81 80, og vi overbeviser dig! Vores engelske oversættere i USA, Storbritannien, Canada og Australien leverer kvalitetssikre oversættelser.

Hurtigoversætter samarbejder med oversættere, som er specialiseret i forskellige videnskabelige områder.

Ring 39 15 81 80, og vi vil skræddersy din oversættelse så den er baseret på dine behov og ønsker.

Engelsk videnskabelig oversætter i USA, Storbritannien, Canada og Australien

Engelsk er et sprog, der har mange forskellige sprogversioner, og forskellene mellem de diverse versioner, er forbavsende nok, ret store!

I en videnskabelig oversættelse opstår ofte målinger og forskellige typer af måleresultater og prognoser.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter samarbejder med britiske, amerikanske, canadiske og australske oversættere der ikke blot er veluddannede, men som også har den absolut nødvendige erfaring inden for forskellige videnskabelige discipliner.

Lokalisering

Lokalisering er en naturlig del af vores arbejdsmetoder og det betyder, at vi tilpasser oversættelsen til forskellige påvirkende faktorer som f.eks.: målgruppe, geografisk område, og kundernes behov og krav.

Ligegyldigt i hvilket land din målgruppe befinder sig i, tilpasser vi oversættelsen så den bliver baseret på de betingelser og omstændigheder, der er nødvendige for en helt korrekt oversættelse.

Altid et prisvenligt tilbud

Gennem formularen til højre, kan du anmode om et tilbud på din oversættelse. Overstiger teksten en enkelt A4-side, anbefaler vi, at du scanner, vedhæfter og sender materialet som e-mail i stedet.

Du kan også ringe til os

Det kan du gøre på 39 15 81 80. Vi besvarer de spørgsmål, du har, og hjælper dig videre. Du kan også sende en e-mail direkte til en af vores Project Managers gennem visitkortet nedenfor.

2016-11-01T13:42:47.8061147Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo