Videnskabelig oversættelse fra dansk til engelsk

Vi oversætter dine videnskabelige tekster fra dansk til engelsk

Vi oversætter videnskabelige analyser og andre tekster fra dansk til engelsk.

Hurtigoversætter laver oversættelser af højeste kvalitet til en rimelig pris, og med hurtig levering.

Vi samarbejder med amerikanske, britiske, australske og canadiske oversættere. De har alle ekspertise i forskellige videnskabelige områder.

Skræddersyede oversættelser af højeste kvalitet til overkommelige priser, og med korte leveringstider, det får du hos os!

Bioteknologi, udforskning af rummet og medicin

At oversætte videnskabelige dokumenter fra dansk til engelsk kræver, at oversætteren har ekspertise i det specifikke område, samt terminologisk viden om forskellige udtryk, afhængigt af oversættelsens engelske udgave.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter laver videnskabelige oversættelser dagligt, mellem dansk og engelsk, i områder som bioteknologi, rumforskning og medicinsk teknologi.

Tilbudsforespørgsel

Med en omkostningseffektiv arbejdspraksis og god tilgængelighed, kan vi levere oversættelser hurtigere end mange andre oversættelsesbureauer på markedet, i dag!

Send dine tekster til os, så gennemgår vi materialet og giver dig feedback, så hurtigt som muligt med et konkurrencedygtigt tilbud, som du kan overveje.

Kontakt os

Ring og tal med os på 39 15 81 80 og vi udvikler sammen en løsning på dit projekt. Kontakt os i dag for en efterspørgsel på en videnskabelig oversættelse, fra dansk til engelsk. Vi skuffer dig ikke!

2016-10-07T11:20:34.7554027Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo