Videnskabelige oversættelser fra dansk til finsk

Vi har oversættere til at tage sig af dine videnskabelige tekster, fra dansk til finsk.

Vi oversætter videnskabelige tekster fra dansk til finsk. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi mere!

Finland har fire videnskabelige institutter. Disse fire institutter forsker og giver undervisning på forskellige områder.

Institutternes aktivitet dækker sammen med 13 kulturinstitutioner (herunder dem med separate videnskabelige specialer) næsten 70 lande. Danmark er et af disse lande.

Hurtigoversætter samarbejder med oversættere i de forskellige områder, og udfører dagligt oversættelser af videnskabelige dokumenter, mellem dansk og finsk.

En finsk oversætter inden for videnskab

Skal du bruge en oversættelse af en dansk videnskabelig afhandling, artikel eller rapport til finsk, kan du være sikker på at vi har de færdigheder, du søger.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter udvælger omhyggeligt oversættere ud fra bestemte kriterier. I denne kombination, skal oversætteren have finsk som sit modersmål, meget godt kendskab til det danske sprog og en videnskabelig uddannelsesbaggrund.

Få nu et tilbud

Omkostningerne for en videnskabelig oversættelse fra dansk til finsk afhænger af: dokumenttype, mængden af ​​tekst, samt specifikke behov og præferencer. For at vi kan være i stand til at give dig en korrekt pris, har vi brug for at evaluere de tekster, du ønsker at få oversat.

Send dit tekstmateriale til os og vi vil vende tilbage, så hurtigt som muligt med et tilbud, som du kan overveje.

Ring til os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer er du velkommen til at ringe på 39 15 81 80, og vi udvikler sammen projektet løsning, der vil passe dig bedst.

2016-09-06T13:25:55.4636547Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo