Videnskabelige oversættelser fra dansk til fransk

Vi oversætter dine videnskabelige tekster fra dansk til fransk

Strålingsforskning og miljøenergi er eksempelvis områder, vi ofte modtager forespørgsler for oversættelse, fra dansk til fransk. Hvis du ringer på 39 15 81 80, får du svar på dine spørgsmål!

Med højaktuelt videnskabeligt samarbejde mellem danske og franske forskere, findes der også en stor efterspørgsel efter oversættelser.

Nuklear energi, neutronforskning, synkrotronstråling, og klima og miljø er nogle af de områder, hvor der er samarbejdsaftaler mellem vore lande.

Hurtigoversætter udfører løbende videnskabelige oversættelser fra dansk til fransk i disse, og mange andre områder.

En oversætter med fransk som modersmål

At en oversættelse skal være fejlfri og grammatisk korrekt er en selvfølge, men at oversætte kræver også specifik viden af den person der skal håndtere og forarbejde teksten.

Vi vælger vores oversættere med stor omhu, og de skal opfylde visse kriterier, hvis vi skal ansætte dem til forskellige oversættelsesmissioner.

I sprogkombinationen dansk til fransk, skal oversætteren: have modersmål i fransk, have udført lignende oversættelser tidligere, have en relevant baggrund i forhold til uddannelse inden for videnskab, samt meget god beherskelse af dansk. Det er altså ikke lidt vi forventer af den oversætter der vil tage sig af din opgave, det er tydeligt!

Særtilbud

Hurtigoversætter tilbyder oversættelser, som vi tilpasser helt efter dine specifikke ønsker. Vi tager altid hensyn til målgruppen, samt det geografiske område, hvor oversættelsen skal bruges. Hos os får du en skræddersyet løsning til en rimelig pris, og tillige med lynhurtig levering.

Hvis du sender dine tekster til os, ser vi på dem, og sender dig hurtigt et svar tilbage mht. leveringstidspunkt, og pris.

Kontakt os

Ring 39 15 81 80, hvis du ønsker at få svar på spørgsmål du måtte have. Vi ser meget frem til dit samarbejde!

2016-09-13T13:39:58.3308756Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo