Videnskabelige oversættelser fra dansk til spansk

Vi oversætter dine videnskabelige tekster fra dansk til spansk

Vi oversætter videnskabelige tekster fra dansk til spanske sprogversioner. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi dig mere om vores gode oversættelsesservices!

Hurtigoversætter udfører ofte oversættelser i forskellige discipliner, fra dansk til spansk.

Vores kunder er eksempelvis forskerhold, institutter, myndighederne og organisationer, som har behov for at få oversat deres forskningsrapporter, og tekster.

Spanske videnskabelige oversættere

Vi bruger videnskabelige oversættere i forskellige spansktalende lande og regioner. Med spansk som modersmål, og en videnskabelig baggrundserfaring, er du som vores kunde garanteret, den højeste kvalitet.

Projektet skræddersys efter de behov, du har, og vi forsøger altid at imødekomme dine ønsker, så meget som muligt.

Din danske udgave behandles på en sådan måde, at oversættelsen er så autentisk som muligt. Vi laver unikke oversættelser til fornuftige priser, og tillige med korte leveringstider.

Kontakt os i dag, så får du en god handel!

Kontakt os ved at sende os en e-mail eller ved at ringe 39 15 81 80. Vi fortæller dig, hvordan du netop nu, drager fordel af vores overkommelige tilbud.

Spar kostbar tid og høje omkostninger ved at ansætte Hurtigoversætter. Vi garanterer oversættelser af meget god kvalitet, til gode priser, og hurtig levering.

2016-10-21T13:07:10.0313057Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo