Videnskabelige oversættelser fra dansk til svensk

Vi oversætter dine videnskabelige tekster fra dansk til svensk

Vi oversætter bl.a. dokumentation, afhandlinger, og rapporter fra dansk til svensk. Ring nu på 39 15 81 80 og vi informerer dig yderligere!

Hurtigoversætter administrerer artikler, rapporter og afhandlinger i forskellige videnskabelige områder og oversætter dem fra dansk til svensk.

Vores professionelle oversættere har den specialviden der kræves, og vi garanterer den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser, tillige får du din færdige oversættelse tilbage, lynhurtigt.

Svenske videnskabelige oversættere

Det engelske ord science refererer til naturvidenskab (herunder medicin), og ingeniørvidenskab.

Men på svensk omfatter begrebet videnskab, ligesom på dansk, det samfundsvidenskabelige, humanistiske og nogle gange endda formelle videnskaber. Din danske videnskabelige tekst oversættes altid i denne sprogkombination, af en oversætter med svensk som modersmål, meget gode sprogkundskaber i dansk, samt en relevant videnskabelig baggrund.

Hvad koster en oversættelse fra dansk til svensk egentligt?

For at vi kan være i stand til at svare på det, er vi nødt til at undersøge tekstmaterialet først. Sender du dit materiale til os, vender vi tilbage så hurtigt som muligt, med et overkommeligt tilbud.

Angiv også eventuelle præferencer i mailen, så vi kan beregne den mest nøjagtige mulige pris ud. Hvis du vælger at acceptere vores tilbud, starter vi med oversættelsen direkte.

Du kan også ringe til os!

Hvis du gerne vil tale med os først, er du mere end velkommen til at ringe til os, på 39 15 81 80. Vi leverer din oversættelse inden for den aftalte tid, og din tilfredshed er vores altid vores mål!

2016-09-26T08:32:58.6467826Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo