Videnskabelige oversættelser fra dansk til tysk

Vi oversætter dine videnskabelige tekster fra dansk til tysk

Vi oversætter videnskabelige tekster, fra dansk til tysk. Vi har oversættere inden for forskellige videnskabelige områder. Ring til os på 39 15 81 80, så hører du mere om dette!

Oversætterbureauet Hurtigoversætter har oversat videnskabelige tekster fra dansk til tysk i løbet af mange år.

Eksamensopgaver, afhandlinger inden for biologi, samt medicinske rapporter og analyser er blot nogle få eksempler på projekter, vi har gennemført for universiteter, studerende, institutter og videnskabelige tidsskrifter.

Videnskabelige oversættere i Tyskland, Østrig og Schweiz

Når opgaven gælder en oversættelse fra dansk til tysk, vil en tysktalende oversætter som udgangspunkt altid, have sproget som modersmål.

Vi har adgang til oversættere i alle tysktalende lande og tilbyder skræddersyede videnskabelige oversættelser som er baseret på målsprogets geografiske område, og lokalisering.

Vi giver dig skræddersyede løsninger til rimelige priser, og endda med den hurtigste levering du kan forestille dig. Takket være avancerede videnskabelige oversættere i forskellige lande, garanterer vi den bedst mulige kvalitet.

Send dine tekster til os, og bed om et tilbud, og vi vil vende tilbage med et, vi tror, ​​du vil blive positivt overrasket over. Vi besvarer dine spørgsmål, og fortæller dig mere, hvis du ringer 39 15 81 80 eller sender en e-mail, til os.

2016-10-21T13:56:06.4718177Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo