Videnskabelige oversættelser fra fransk til dansk

Vi oversætter dine videnskabelige tekster fra fransk til dansk

Vi tilbyder og udfører videnskabelige oversættelser fra fransk til dansk.

I dag findes der flere samarbejdsaftaler mellem Frankrig og Danmark, vedrørende nuklear energi, højenergifysik, neutronforskning, synkrotronstråling og klimaændringer.

Hurtigoversætter udfører tilbagevendende oversættelsesopgaver for kunder i forskellige videnskabelige felter, og i sprogkombinationen, fra fransk til dansk.

Oversættere med dansk som modersmål

Vi er omhyggelige med at vælge oversættere, som har de rette kompetencer til at lave korrekte oversættelser.

Når oversættelsen vedrører en oversættelse fra fransk til dansk, skal oversætteren først og fremmest have dansk som modersmål. Dernæst skal kendskabet til fransk, være godt, og oversætteren skal have gennemgået en uddannelse i selve oversættelsens emne. Vi mener selv at det ikke kan blive bedre, og sådan er du som vores kunde, garanteret det bedste af det bedste!

Fransk-dansk oversætter

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter samarbejder med fransk-danske oversættere i alle videnskabelige områder. Vi har det der kræves, for kvalificerede og højkvalitative oversættelser af dine franske tekster.

Udnyt vores særlige tilbud

Vi kan med den mest moderne teknologi, de bedste oversættere, samt en velfungerende organisation, tilbyde konkurrencedygtige priser, og hurtig levering. Samtidigt med dette, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af din oversættelse!

Udnyt vores tilbud og send os nu en e-mail hvor du har vedlagt dine franske videnskabelige tekster. Vi undersøger dokumentet, taler med vores oversætter, og kommer tilbage med et overkommeligt tilbud.

Kontakt

Vores Project Managers er tilgængelige på 39 15 81 80, hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål om dit projekt. Kontakt os venligst i dag, og vi skræddersyr oversættelsen så den er baseret på dine behov og ønsker.

2016-09-26T08:20:25.1608471Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo