Videnskabelige oversættelser fra norsk til dansk

Hurtigoversætter tilbyder videnskabelige oversættelsestjenester fra norsk til dansk.

Vi oversætter dine videnskabelige tekster fra norsk til dansk

Vi oversætter videnskabelige tekster fra norsk til dansk. Vi har oversættere inden for forskellige videnskabelige områder. Ring 39 15 81 80 og vi fortæller dig mere om de unikke oversættelser vores team, kan lave!

Prognoser, analyser og videnskabelige afhandlinger er blot nogle eksempler på den slags tekster, vi oversætter.

Videnskabelige oversættere i Norge og Danmark

Vi samarbejder med norske og danske oversættere inden for alle videnskabelige områder, hvilket garanterer oversættelser der er af den højeste kvalitet, men til rimelige omkostninger.

Lad være med at spilde din tid og penge på udkig efter kompetente oversættere. Vi ved allerede hvem der kan tage sig af din tekst, da vi i vores database har et stort netværk af danske og norske oversættere i forskellige geografiske områder.

I denne kombination, vil oversætteren altid have dansk som modersmål, et meget godt kendskab til norsk (uanset om det er bokmål eller nynorsk), og erfaring i det relevante videnskabelige område.

Så kontakt os

Send dine tekster til os, og vi vil vende tilbage med et overkommeligt bud på din oversættelse. Ønsker du at tale med nogen, før du sender dine tekster, så kan du også ringe til os på 39 15 81 80. Så kan du komme til at tale med en af vores Project Managers.

2017-07-27T09:24:30.5264181Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo