Videnskabelige oversættelser fra spansk til dansk

Vi oversætter dine videnskabelige tekster fra spansk til dansk

Vi oversætter dokumentationer, afhandlinger eller testresultater, inden for cancerforskning, fra spansk til dansk.

Cancerforskning er et videnskabeligt område, der satses mest på i Spanien. Der er et tæt samarbejde mellem de spanske og danske forskere gennem mange år.

Hurtigoversætter har stor erfaring i oversættelsesarbejde i forskellige forskningsområder. Vi oversætter løbende videnskabelige rapporter, og andre tekster, fra spansk til dansk.

Specialiserede videnskabelige oversættere

Når projektet eksempelvis handler om at oversætte en tekst fra spansk til dansk, vil den der oversætter, altid have dansk som modersmål.

Med meget godt kendskab til spansk (uanset sprogversion) og en baggrund i dit videnskabelige område, garanterer vi en meget høj kvalitet i dine tekstoversættelser.

Forskellige kulturer - forskellige meninger

Med forskellige sprog, er det kun naturligt at der også er forskellige kulturer og meninger, som adskiller sig fra hinanden. Det er meget aktuelt med hensyn til forskellige forskningsområder. Derfor er det vigtigt, at oversætteren også har en forståelse for den sociale kultur, der hersker i det aktuelle land, hvor oversættelsen skal bruges.

Vi bruger kun oversættere, som har kompetencerne til at oversætte på en autentisk måde. Uanset om kildesproget er mexicansk spansk eller catalansk, har vi altså ekspertisen, du har brug for!

Kontakt os for et godt tilbud!

Send os en e-mail eller ring 39 15 81 80, og vi vil fortælle dig mere om vores specielle tilbud, og skræddersy din oversættelse, således at denne er helt unik. Hjerteligt velkommen til at kontakte os i dag, så vi kan hjælpe dig videre!

2017-07-27T09:20:04.1397351Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo