Videnskabelige oversættelser til og fra spansk

Vi laver oversættelser af videnskabelige tekster til og fra spansk

Rumteknologi er et af de mest primære forskningsområder i Spanien. Vi oversætter dine videnskabelige tekster til og fra spansk. Ring 39 15 81 80 så skræddersyr vi dit projekt ud fra dine behov og ønskemål.

Videnskaben kan opdeles i flere områder og kategorier. Noget der er inkluderet i begrebet videnskab, kan stadig variere meget fra land til land. Sådan kan et og samme ord have flere forskellige betydninger, afhængigt af hvor det bruges.

Vi har den viden, der kræves for korrekte videnskabelige oversættelser, uanset land, område af ekspertise og målsprog.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter hjælper dig hvis du skal have oversat dine forskningsresultater eller dokumenter, til og fra spansk.

Spanske sprogversioner

Men vores ekspertise er større end det. Vi samarbejder med oversættere der opholder sig rundt omkring i de forskellige spansktalende lande og regioner.

Derfor kan vi garantere oversættelser udover den almindelige kvalitet. Har du brug for at oversætte en videnskabelig tekst til mexicansk, portugisisk eller chilensk spansk, så har vi den rigtige oversætter!

Kilde- og målsprog

At du henvender dig til os her i oversættelsesbureauet Hurtigoversætter betyder, at du sparer både tid og penge. Vi kender allerede den oversætter, som er bedst egnet til din type oversættelse, og finder hurtigt vedkommende i vores database med oversættere.

Brug ikke unødvendig tid og for store omkostninger på at søge efter en oversætter selv! Vi har en omkostningseffektiv tilgangsmetode, og takket være moderne teknologi, høje kvalifikationer og god kommunikation, kan vi tilbyde kvalitetsoversættelser til yderst overkommelige priser. Samtidigt modtager du din oversættelse, lynhurtigt, så den er klar til brug.

Kontakt os i dag!

Anmod om et tilbud ved hjælp af formularen til højre eller ved at sende os en e-mail med dine tekster. Vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt (normalt samme dag).

Du er også velkommen til at ringe og tale med os på 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere om de tilbud vi har, der passer dig bedst. Hjertelig velkommen til at kontakte os i dag!

2017-07-27T09:08:18.1088496Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo