Vores referencer

Vi ser frem til at høre fra dig

Send os din tekst nu, og du vil modtage et uforpligtende tilbud indenfor 1 time! Vores Project Managers hjælper dig videre!

Hos Hurtigoversætter har vi indtil nu udført mere end 484 000 oversættelsesopgaver for vores kunder. Dette omfatter alle typer opgaver, lige fra små hastesager, som er klaret på en halv times tid, til store projekter med mere end to millioner ord og en leveringstid på flere måneder.

Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders konkrete ønsker og behov. Nogle gange betyder det, at vi primært skal fokusere på ekstremt hurtig levering, andre gange på upåklagelig kvalitet. Vi løser begge typer opgaver grundigt og med omhu, således at vores kunder får leveret et produkt, der som minimum lever op til deres forventninger. Resultatet af dette er ikke til at tage fejl af: 92% af vores erhvervskunder vender tilbage med nye oversættelsesopgaver!

Hurtigoversætter oversætter alle typer tekster. Fra almindelig korrespondance og dåbsattester, henover markedsanalyser og markedføringstekster til årsrapporter, medicinsk materiale og avancerede tekniske manualer. Ingen projekter er for små, for store eller for avancerede, og vi har løst mange opgaver, som vi er meget stolte af. For eksempel var Hurtigoversætter blandt de første i Europa til at oversætte Barack Obamas indsættelsestale som præsident for USA. Vi modtog talen dagen før, han gik på talerstolen, og umiddelbart efter sendte vi den til vores kunde. Den følgende dag blev den trykt i et stort dagblad.

Mange af de dokumenter, vi håndterer for vores kunder er af følsom karakter. Juridiske eller forretningsmæssige forhold, sikkerhedshensyn eller andre forhold kan betyde, at det er af yderste vigtighed, at dokumenterne behandles fortroligt. Vores tilknyttede oversættere har underskrevet en fortrolighedserklæring overfor os, ligesom vi naturligvis gerne sender jer vores underskrevne fortrolighedserklæring. Heri bekræfter vi, at jeres dokument kun vil blive set af os og vores oversætter, og under ingen omstændigheder vil blive videresendt til tredjepart.

Vi tilbyder endvidere forskellige løsninger til sikker (krypteret) udveksling af dine dokumenter, både før og efter oversættelsen.

Kunder

Nedenfor følger en række nøgleoplysninger om vores kundekreds.

 • Vores database indeholder over 7 000 forskellige kunder i 109 lande.
 • 92% af vores erhvervskunder vender tilbage med nye oversættelsesopgaver.
 • Vores kunder omfatter såvel privatpersoner som erhvervskunder i alle segmenter af både den offentlig og den private sektor.
 • En uafhængig undersøgelse på verdens største onlinenetværk for professionelle freelanceoversættere har vurderet Hurtigoversætter til 4,9 ud af 5. Vi er med andre ord også oversætternes foretrukne samarbejdspartner.
 • Andre oversættelsesbureauer og sproginstitutter bestiller også oversættelser hos os.

Referencer

Nedenfor kan du se et lille udvalg fra vores kreds af faste erhvervskunder. Du kan altid bede om en mere omfattende referenceliste hos en af vores Project Managers.

Sorter efter: Land, Branche

Banker, pension og forsikring

Pension Danmark

Bygge- og entreprenørvirksomhed

Friis & Moltke
WR Entreprise

Design

Mundus Design

Detailhandel og logistik

Remington-Europe
Scanseason
Synoptik
ALPI

Kommuner og offentlige institutioner

Københavns Kommune
Bispebjerg Hospital

Konsulentvirksomhed

FRIDAY
am-gruppen
Orbicon Leif Hansen

Kunst og kultur

Try Museum
Ringkøbing Skjern Museum
Tycho Brahe Planetarium

Levnedsmidler og gastronomi

Nordisk Spisehus
OK-Snacks
Kähler Spisesalon

Marketing og markedsanalyser

Carpacent

Medicinalvarer, pharma og forskning

  Multimedia og IT

  Columbusit IT
  Multidata

  NGO'er

  Dansk Røde Kors
  Dansk Arbejdsgiverforening

  Produktionsvirksomheder

  Rems
  Fog Agroteknik
  Strandmøllen
  Labotek
  Frese
  Elworks
  Steel function - of scandinavia
  Sanita footwear

  Reklamer og media

  Benjamin Media

  Sport og fritid

  Afrika-safari.dk
  Asiatours.dk
  Lamatours.dk

  Trafik

  GreenMobility

  Udenlandske kunder

  Human Capital Group BV
  Campina International
  Madame Tussauds
  by Design AB
  BDO Nordic KB
  Agfa HealthCare Sweden AB
  BARD Building GmbH & Co. KG
  CareMed GmbH
  Carlsberg Deutschland

  American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo