Om Hurtigoversætter

Globe

Oversættelse til alle sprog.

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har mange års erfaring i at oversætte for alt fra små og mellemstore virksomheder, til offentlige institutioner og multinationale selskaber. Vi har været i branchen i over 17 år, og har dermed erfaringen, kapaciteten og netværket til at oversætte inden for alle fagområder, til og fra stort set alle sprog.

Hurtigoversætter udfører både almindelige oversættelser og certificerede oversættelser.

Vision

Hos os smelter mål og middel sammen, når vi holder vores mission for øje: At Hurtigoversætter fortsat skal være den foretrukne oversættelsespartner for erhvervslivet i Danmark. Pålidelighed, hurtig levering og høj kvalitet i både produkt og service, er nemlig lige så meget mål i sig selv, som det er midler til at opretholde vores position som Danmarks mest kompetente oversættelsesbureau. Når alt dette kombineres med stærkt konkurrencedygtige priser, er det ganske enkelt essensen af både vision, mission og metode hos oversættelsesbureauet Hurtigoversætter.

Hurtige oversættelser

Vi har ikke valgt navnet Hurtigoversætter for sjov! Vi er bekendt med de forventninger, som følger med vores navn, og vi lever op til dem.

Oversættelser er ofte en hastesag, og vi mener selv, at vi tilbyder branchens mest fordelagtige forhold mellem kvalitet og leveringstid. I mange tilfælde kan vi, om nødvendigt, have din oversættelse klar samme dag, og vores udgangspunkt er altid, at intet er umuligt.

Eksperter

Hos Hurtigoversætter benytter vi udelukkende professionelle oversættere, som oversætter til deres eget modersmål.

Vores netværk omfatter 4 200 professionelle oversættere inden for så godt som alle sprog. Vi kender deres uddannelsesmæssige baggrund, og vi ved, hvilke fagområder de har specifik oversættelseserfaring indenfor. Vi vælger derfor altid en oversætter, som ikke blot er sprogligt dygtig, men som desuden er særligt kompetent til at levere en kvalitetsoversættelse af lige nøjagtig din tekst.

Nemt

Send os din tekst via e-mail eller benyt formularen, så sender vi dig hurtigt et helt uforpligtende tilbud.

Når du har accepteret tilbuddet, sætter vi oversætteren i gang, og du modtager den oversatte tekst inden for den aftalte leveringstid.

Så nemt er det!

Spørgsmål?

Du er også altid velkommen til at ringe til os.

Vores Project Managers sidder klar til at hjælpe dig - alle hverdage fra 08:00 til 17:00.

Hurtigoversætter.dk er en stolt sponsor af KIVA.


Yderligere information:

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo