Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Om Hurtigoversætter

KIVA Supporter-logo på grøn baggrund.

Hurtigoversætter.dk er en stolt sponsor af KIVA.

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har mange års erfaring i at oversætte for alt fra små og mellemstore virksomheder til offentlige institutioner og multinationale selskaber. Vi har været i branchen i over 20 år, og har dermed erfaringen, kapaciteten og netværket til at oversætte inden for alle fagområder, til og fra stort set alle sprog.

Vision, Mission og Værdier

Hos os smelter mål, midler og værdier sammen, når vi holder vores vision for øje: At Hurtigoversætter fortsat skal være den foretrukne oversættelsespartner for erhvervslivet i Danmark.

Vores værdier Hurtig, Kompetent og Troværdig - for både produkt og service - er nemlig lige så meget mål i sig selv, som det er midler til at opretholde vores position som Danmarks mest kompetente oversættelsesbureau. Når alt dette kombineres med stærkt konkurrencedygtige priser, er det ganske enkelt essensen af både vores vision, mission og metode.

Hurtige oversættelser

Vi har ikke valgt navnet Hurtigoversætter for sjov! Vi er bevidste om de forventninger, som følger med vores navn, og vi lever op til dem.

Oversættelser er ofte en hastesag, og vi mener selv, at vi tilbyder branchens bedste forhold mellem kvalitet og leveringstid. I mange tilfælde kan vi, om nødvendigt, have din oversættelse klar samme dag, og vores udgangspunkt er altid, at intet er umuligt.

Ekspertoversættere

Hos Hurtigoversætter benytter vi udelukkende professionelle oversættere, som oversætter til deres eget modersmål.

Vores netværk omfatter 4 200 professionelle oversættere inden for så godt som alle sprog. Vi kender deres uddannelsesmæssige baggrund, og vi ved, hvilke fagområder de har specifik oversættelseserfaring indenfor. Vi vælger derfor altid en oversætter, som ikke blot er sprogligt dygtig, men som desuden er særligt kompetent til at levere en kvalitetsoversættelse af lige nøjagtig din tekst.

Fast kontaktperson

Som kunde hos os, bliver du fra start af tildelt din egen Project Manager, som vil være din faste kontaktperson igennem hele oversættelsesprocessen fra start til slut. På den måde sikrer vi at du altid ved, hvem du skal kontakte, og at du har en kompetent og dygtigt sparringspartner igennem hele forløbet, som har sat sig grundigt ind i netop din virksomhed, dine behov og dine mål.

Nemt

Send os din tekst via e-mail eller benyt tilbudsformularen, så sender vi dig hurtigt et uforpligtende tilbud.

Når du har accepteret tilbuddet, sætter vi oversætteren i gang, og du modtager den oversatte tekst inden for den aftalte leveringstid.

Så nemt er det!

Spørgsmål?

Du er også altid velkommen til at ringe til os.

Vores Project Managers sidder klar til at hjælpe dig - alle hverdage fra 08:00 til 17:00 på telefonnummer 39 15 81 80 eller 70 27 79 97.


Yderligere information:

2020-01-27T21:33:24.5598222Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.