Fortrolighed og opbevaring af data

Vi behandler dagligt fortrolige dokumenter. Mange af disse er endnu ikke nået til publiceringsfasen og kan indeholde følsom information. Vi har lang erfaring med denne type arbejde og tager altid alle relevante tekniske og juridiske forholdsregler for at sikre, at dine dokumenter ikke kommer uvedkommende i hænde. Dette kan vi, fordi vi stiller strenge krav til diskretion og sikker opbevaring af data. Alle samarbejdspartnere – oversættere og eksterne partnere - har underskrevet en fortrolighedserklæring.

Sådan anvender vi din kontaktinformation

Vi bruger dine kundeinformationer til at skræddersy oversættelsesservices til dig og din virksomhed. Vi videregiver aldrig kundeinformation til tredjepart uden dit samtykke. Se undtagelser herunder:

  • Hurtigoversætter er et datterselskab under Snelvertaler BV;
  • For at udføre en opgave, er det nødvendigt med en vis udveksling af information. Et eksempel er oversættere (oversætteren skal nemlig kunne se teksten, som skal oversættes);
  • Ved banktransaktioner udført i Hurtigoversætters navn, og;
  • Hvis en dommer eller domstol forpligter Hurtigoversætter til at udlevere kundeinformation.

Vores partnere forpligter sig til at følge vores regler ovenfor om fortrolighed og sikker opbevaring af data. Vi sælger aldrig kontaktinformation til tredjepart, og informerer heller aldrig tredjepart om vores kunders betalingsdetaljer (for eksempel kreditkortsoplysninger). En undtagelse er naturligvis, hvis dette er nødvendigt for at kunne behandle kundens bestilling, faktura og/eller bekæmpe økonomisk svindel.

Datasikkerhed

Vi sikrer din kundeinformation og dine dokumenter. Vi har en indbrudssikker dataserver, ekstra firewalls, og krypterer modtaget kontaktinformation. Alle profiler kan slettes og opdateres på forespørgsel.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores Project Managers, hvis du vil vide mere om, hvordan vi sikrer, at dine dokumenter bliver behandlet sikkert, diskret og fortroligt.

Du kan ringe til os, men du er også meget velkommen til at sende os en e-mail. Vores Project Managers ser frem til at hjælpe dig videre!

2018-11-28T11:29:06.5341533Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo