Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Fortrolighed og opbevaring af data

Vi behandler dagligt fortrolige dokumenter. Mange af disse er endnu ikke nået til publiceringsfasen og kan indeholde følsom information. Vi har lang erfaring med denne type arbejde og tager altid alle relevante tekniske og juridiske forholdsregler for at sikre, at dine dokumenter ikke kommer uvedkommende i hænde. Dette kan vi, fordi vi stiller strenge krav til diskretion og sikker opbevaring af data. Alle samarbejdspartnere – oversættere og eksterne partnere - har underskrevet en fortrolighedserklæring.

Sådan anvender vi din kontaktinformation

Vi bruger dine kundeinformationer til at skræddersy oversættelsesservices til dig og din virksomhed. Vi videregiver aldrig kundeinformation til tredjepart uden dit samtykke. Se undtagelser herunder:

Vores partnere forpligter sig til at følge vores regler ovenfor om fortrolighed og sikker opbevaring af data. Vi sælger aldrig kontaktinformation til tredjepart, og informerer heller aldrig tredjepart om vores kunders betalingsdetaljer (for eksempel kreditkortsoplysninger). En undtagelse er naturligvis, hvis dette er nødvendigt for at kunne behandle kundens bestilling, faktura og/eller bekæmpe økonomisk svindel.

Datasikkerhed

Vi sikrer din kundeinformation og dine dokumenter. Vi har en indbrudssikker dataserver, ekstra firewalls, og krypterer modtaget kontaktinformation. Alle profiler kan slettes og opdateres på forespørgsel.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores Project Managers, hvis du vil vide mere om, hvordan vi sikrer, at dine dokumenter bliver behandlet sikkert, diskret og fortroligt.

Du kan ringe til os, men du er også meget velkommen til at sende os en e-mail. Vores Project Managers ser frem til at hjælpe dig videre!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.