PRESSEMEDDELELSE

København, 26. juni 2013.

Hurtigoversætter rangeret blandt verdens førende serviceudbydere i sprogbranchen.

Den uafhængige markedsundersøgelsesvirksomhed, Common Sense Advisory, anerkender Hurtigoversætter som en nøglespiller i en branche, der udgør 34,7 milliarder dollars.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter

Listen fra Common Sense Advisory over de største LSP'er i Vesteuropa

Fasttranslator.com/Hurtigoversætter offentliggjorde i dag sin officielle rangering som en af verdens 100 største serviceudbydere indenfor oversættelsesbranchen (Language Services Provider, LSP). I rapporten "The Language Services Market: 2013", som den 31. maj 2013 blev offentliggjort af markedsundersøgelsesvirksomheden Common Sense Advisory, blev Hurtigoversætter rangeret som den 59. største serviceudbyder i sprogbranchen målt på omsætning, blandt over 27.600 udbydere på verdensplan. I samme rapport blev Hurtigoversætter også udpeget som den 17. største lokaliseringsagent i Vesteuropa.

I en del af studiet undersøgte Common Sense Advisory over 1.000 serviceudbydere i sprogbranchen, med henblik på at indsamle oplysninger om den reelle rapporterede indtægt i 2011, 2012 og den forventede indtægt i 2013. Virksomheden, som har offentliggjort markedsestimater og globale rangeringer de sidste otte år, konkluderer at der fortsat er et markant behov for sprogservice, og at behovet årligt vokser med 5,13 % (10,3 % i løbet af det seneste år for Fasttranslator.com/ Hurtigoversætter). Ifølge rapporten er global samhandel, international business og indholdsvækst tre primære drivkræfter for sprogindustrien.

Hurtigoversætter er en såkaldt MLV (Multi Language Vendor), og er leveringsdygtig i bl.a. oversættelse, transkreation og korrektur i Vesteuropa samt USA. Det er 3. år i træk, at virksomheden er blevet anerkendt som en nøglespiller blandt LSP’er i Common Sense Advisory’s markedsanalyser.

Hele listen over de 100 største LSP'er findes på Common Sense Advisory.

Om Hurtigoversætter

Hurtigoversætter leverer oversættelsesservice til private og virksomheder i den offentlige såvel som den private sektor. Vi har mange typer kunder, fra enkeltpersoner henover små virksomheder og offentlige institutioner til store, multinationale selskaber. Hurtigoversætter er nøglen til en effektiv kommunikation med kunder og samarbejdspartnere over hele verden, ved at levere troværdige kvalitetsoversættelser, som kan anvendes i alle internationale miljøer.

Om Common Sense Advisory

Common Sense Advisory er en uafhængig markedsundersøgelsesvirksomhed med speciale i analyser af oversættelse, lokalisering, tolkning, globalisering samt internationalisering og rådgivning. www.commonsenseadvisory.com.

2018-05-09T09:42:32.2307482Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo