Danmark

Et ISO-certificeret fransk oversættelsesbureau

Hurtigoversætter har været aktivt som fransk oversættelsesbureau i mere end 15 år. Vores specialister i fransk oversættelse står klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Franskmænd er kendt for at være stolte af deres sprog og deres dialekter, hvilket betyder, at det er afgørende for din virksomheds succes, at du bryder igennem sprogbarrieren med en perfekt fransk oversættelse.

Vores certificering i henhold til ISO 9100 og ISO 17100 betyder, at din franske oversættelse er i gode hænder hos Hurtigoversætter, vores projektledere og oversættere. ISO-certificering udstikker særlige forudsætninger for den måde, hvorpå vi håndterer dit oversættelsesprojekt. Hos Hurtigoversætter prioriterer vi fortrolighed meget højt.

Vores projektlederes ambition er, at du bliver fuldt ud tilfreds med den færdige oversættelse – uanset hvor stort eller småt dit projekt måtte være.

Om fransk

Fransk er modersmål for ca. 130 millioner mennesker. Fransk tales ikke kun i Frankrig og andre europæiske lande, men også i den fransktalende del af Canada og i en række afrikanske lande. Fransk er et indoeuropæisk sprog, der stammer fra latin, men som også er stærkt påvirket af keltisk og tysk. Under renæssancen var fransk videnskabens sprog og havde stor indflydelse på mange andre sprog, herunder engelsk og hollandsk. Fransk tales fortsat i mange lande, og du vil støde på det i erhvervslivet, på ferie eller i marketingkampagner. Hurtigoversætter kan hjælpe dig med oversættelse af alle dine dokumenter til fransk.

Oversættelse i topkvalitet

Kvalitet er afgørende for os, og der er mange ting, der skal tages hensyn til, hvis vi skal levere en god oversættelse. En af vores projektledere går i gang, så snart vi modtager din forespørgsel. Projektlederens første opgave er at finde en oversætter, der arbejder i den relevante sprogkombination – i dette tilfælde en fransk modersmålsoversætter. Oversætteren skal også kunne dokumentets kildesprog på meget højt niveau. Derefter vælger projektlederen en fransk oversætter på baggrund af oversætterens fagområder. Vi kan f.eks. trække på oversættere, der er specialister i teknisk eller juridisk oversættelse, men også oversættere med stor ekspertise inden for kulturområdet. Det, at vi omhyggeligt tager hensyn til disse faktorer, er det, der sikrer kvaliteten af den færdige oversættelse.

Et fransk oversættelsesbureau med specialoversættere inden for alle fagområder

Korrekt oversættelse af din tekst til fransk er ikke så nemt, som det kan se ud. I stedet for en ordret oversættelse har vores mange års erfaring lært os, at det er bedre at se på opgaven som redigering af teksten. Det layout, som du ønsker at præsentere teksten i, måske over for en teknisk kunde, bliver selvfølgelig bibeholdt. Vores projektledere giver ikke bare en opgave til en tilfældig oversætter. Projektlederne sikrer, at oversætterens ekspertise og erfaring er tilpasset dt dokument og din målgruppe. Uanset om det drejer sig om en ukompliceret oversættelse, juridiske tekster som vilkår og betingelser eller omformningen af et kommercielt budskab til en fransk slutbruger, sørger vores oversættere altid for et produkt i højeste kvalitet.
Vi samarbejder udelukkende med oversættere, der besidder den fornødne ekspertise og som har dokumenteret erfaring i det pågældende fagområde.

Har du spørgsmål?

Vi forstår, at du måske har spørgsmål eller kommentarer, efter at du har læst denne side. Eller du har måske brug for et pristilbud allerede i dag? Vi ser frem til at høre fra dig. Hvis du skulle have spørgsmål eller har en oversættelse, der haster, kan du ringe til os i København på telefon: +45 39 15 81 80 Hvis tingene haster mindre, kan du bare sende os en mail. Hvis du har brug for at vide, hvad en oversættelse fra vores franske oversættelsesbureau kommer til at koste, kan du få et pristilbud ved at udfylde tilbudsformularen.

Mest efterspurgte sprogkombinationer

Vores oversættere producerer oversættelse i topkvalitet i følgende sprogkombinationer:

  • hollandsk – fransk
  • fransk – hollandsk
  • engelsk – fransk
  • fransk – engelsk
  • tysk – fransk
  • fransk – tysk

Og vi har selvfølgelig også oversættere, der oversætter til og fra fransk i kombination med mindre almindelige sprog. Uanset hvor stort eller lille det sprogområde, som du forsøger at nå, kan Hurtigoversætter næsten altid hjælpe.

Andre sprog