Danmark

Hebraisk oversættelsesbureau

Vores hebraiske oversættere har masser af erfaring. For eksempel har vi oversat mere end tusind rapporter, breve og andre tekster til hebraisk for ICHEIC, the International Commission on Holocaust Era Insurance Claims/ Den internationale kommission for forsikringskrav fra Holocaust æraen. Disse var økonomisk-juridiske dokumenter men var også meget personlige og af fortrolig karakter.

Oversættelse fra dansk til hebraisk

Hebraisk er et semitisk sprog, der anvendes af omkring 9 millioner mennesker, hvoraf de fleste er jøder rundt omkring i verden, og i Israel, hvor hebraisk er det officielle sprog.

Hurtigoversætter har mange års erfaring i oversættelse fra dansk til hebraisk. Kontakt os, og vi vil fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Juridisk oversættelse til hebraisk

Vi laver mange tekstoversættelser, hvor fortroligheden spiller en vigtig rolle. Dine juridiske tekster bliver oversat af en omhyggeligt udvalgt oversætter, som er modersmålstalende og har den fornødne juridiske ekspertise.

Vi oversætter naturligvis mange andre tekster end blot juridiske dokumenter. Ring os, så kan du tale med en af vores projektledere, om det projekt du har.

Oversættelse fra engelsk til hebraisk

Som sprog refererer hebraisk til en af flere dialekter i de kanaanæiske sprog. Hebraisk (Israel) og moabit (Jordan), kan kaldes for sydlige kanaanæiske dialekter, mens fønikisk (Libanon) kan kaldes en nordlig kanaanæisk dialekt.

Hurtigoversætter har lavet mange oversættelser fra engelsk til hebraisk. Vores tilbagevendende kunder, er både private personer, organisationer, samt offentlige institutioner.

Oversætter med hebraisk som modersmål

Organisation ICHEIC, hører til en af vores mest loyale kunder. Vi har oversat mange økonomiske tekster af juridisk karakter.

Alle vores oversættere har i disse tilfælde hebraisk som modersmål, og desuden et fremragende kendskab til engelsk. Vi har brug for at tilpasse din oversættelse til de anmodninger, du har, og vi vælger specifikke oversættere, med stor omhu. Den oversætter vi vælger at bruge, skal have haft en relevant baggrund, samt gode kompetencer i forhold til indholdet af teksten.

Ring os og vi fortæller dig mere om, hvad vi har at tilbyde. Vi skræddersyr din unikke oversættelse, og din tilfredsstillelse er altid vores mål!

Hvad koster en hebraisk oversættelse?

Prisen på en oversættelse varierer alt efter typen af tekst, ønskemål, samt antallet af sider. Men alt er baseret på en pris pr. ord. Vores pris pr. ord er generelt lavere end mange andre oversættelsesbureauer på markedet.

Hvis du scanner, og vedlægger dine tekstdokumenter via e-post kontakter vi dig med et pristilbud så hurtigt vi kan. Vi garanterer den bedst mulige kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med et omkostningseffektivt system, kan vi holde omkostningerne nede ved produktionen, og derfor nedsætte priserne.

Vil du tale med os, før du sender dine tekster? Ring og en af vores projektledere vil besvare dit opkald. Den projektleder du ender med at tale med, vil også være din personlige kontakt gennem hele projektet, såfremt du naturligvis beslutter dig for at gå videre med oversættelsen. Velkommen til at ringe til os!