Danmark

Vi samarbejder med professionelle og kvalificerede freelance-oversættere til/fra kroatisk (modersmålsoversættere) og kan derfor tilbyde dig billige oversættelser men også oversættelser af høj kvalitet.  Vi har modersmålsoversættere til hvert fagområde i vores database. Det er ligegyldigt om det så drejer sig om oversættelse af kontrakter, bøger, avisartikler, finansrapporter, brugsanvisninger eller korrespondance mellem din forretningspartner i Kroatien og dig selv. Forhør dig om de nøjagtige betingelser hos vore Project Managers. Yderligere sprogkombinationer i sammenhæng med kroatiske oversættelser meddeler vi dig også gerne telefonisk eller pr. e-mail.

Professionelle oversættere Kroatisk – dansk, dansk – kroatisk

Stadig flere firmaer opdager de sydøsteuropæiske stater som vigtige partnere ved import og eksport, men også i forbindelse med produktion. Her er det vigtigt, at kommunikationen mellem dine forretningspartnere og dig/dit firma fungerer uproblematisk. Vi støtter dig derfor i din daglige kommunikation til Kroatien og oversætter alle dine forretningsbreve, ydelsesfortegnelser, brugsanvisninger og kontrakter professionelt. Vores oversætterbureau råder over egnede oversættere til alle dine oversættelser til og fra kroatisk. Vi anvender de bedste oversættere og tolke, så din tekst bliver professionelt oversat. Jo mere erfaren oversætteren er, desto mere effektivt bliver resultatet af din oversættelse. Vores oversætteres mål er at oversætte tekstens indhold i en relevant stil og derved inddrage særlige faktorer, sprogets særpræg og dine særlige ønsker. Hvis du samarbejder med os, bliver din oversættelse til et kvalitetsprodukt.

Oversættelsesbureau Kroatisk – tysk, tysk – kroatisk

Oversættelser kan hurtigt mislykkes, hvis oversætteren er dårligt uddannet eller ikke har nok erfaring. For os arbejder udelukkende modersmålsoversættere, der har perfekte kroatiske sprogkundskaber. Således garanterer vi, at din oversættelse er af den højeste kvalitet. Send dine oversættelsesopdrag videre til vores oversætterbureau, så kan du forvente professionelle resultater.

Det kroatiske sprog og historien bag

Det kroatiske sprog ligger tæt på sprogene, serbisk og bosnisk. Sammen med slovensk udgør disse sprog, den sydvestlige slaviske stamme. Bulgarsk og makedonsk tilhører den sydøstlige slaviske stamme.

Når man taler samlet om disse to stammer, benævnes de ofte som de sydslaviske sprog.

Sprog reform

Kroatisk brugte først det Glagolitiske alfabet, og senere det såkaldte bosnisk kyrilliske alfabet. Endelig gik alfabetet helt over til brugen af latinsk skrift.

En sprog reform i 1830 var grundlaget for det nuværende kroatiske alfabet, bestående af latinske bogstaver efter tjekkisk model. Bogstaverne Dž, Nj og Lj, kaldet digrafer, blev også indført i alfabetet. Digraferne skal ses som værende enkelte bogstaver, og bør altid skrives sammen. Bogstavet Đ blev på et senere tidspunkt tilføjet til alfabetet.

Fonetik og alfabet

Det kroatiske alfabet ser sådan ud:

A B C Č Ć D Dž Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž

Der bruges fonetisk skrift i det kroatiske sprog. Man staver alle ord præcis som de udtales. Det var en sprogreform, der i Serbien og Kroatien blev standardiseret i 1800-tallet.

Serbiske tekster skrives med det kroatiske alfabet, i de tilfælde at man vil anvende det latinske alfabet, frem for det kyrillisk-serbiske alfabet.

Oversættelser fra dansk til kroatisk

Vi oversætter gerne dine tekster fra dansk til kroatisk. Vores oversættere er modersmålstalere i kroatisk, men har også den fornødne ekspertise i dit bestemte fagområde.

Vi leverer oversættelser af højeste kvalitet og altid inden for den aftalte frist. Lad høre fra dig, og vi fortæller dig mere om, hvad vi kan tilbyde!

Dansk – kroatisk oversættelse

Vores oversættere er certificerede og højt kvalificerede. De udvælges nøje af vores Project Managers, i vores team. Det er absolut essentielt, at tekstens indhold er autentisk, og at den efterligner den oprindelige tekst så meget som muligt.

Vi garanterer at din oversættelse fra dansk til kroatisk indeholder:

  • Den korrekte terminologi og sprog
  • Lokalisering
  • Kvalitetssikring

 

Anmod om et tilbud på oversættelse

Det er tydeligt at det kroatiske sprog er meget særskilt. Vores oversættelsesbureau har lokaliserede oversættere med ekspertise inden for alle fagområder. Vi giver dig et kvalitetsprodukt til konkurrencedygtige priser. Vi tager os af din oversættelse fra og til kroatisk, samt fra og til andre sprog.

Hør hvad din pris på din oversættelse vil blive, ved at udfylde formularen til højre. Har du flere dokumenter, kan du scanne og sende disse via e-mail. En af vores Project Managers vil gennemgå dokumentet, og vender tilbage så hurtigt som muligt med et gratis prisforslag.

Har du spørgsmål eller har du brug for at vide mere? Under siden ’Kontaktdata’ finder du vores kontorer og telefonnumre. Ring, så hjælper vi dig videre. Velkommen!