Danmark

Ledelsesteam

Hurtigoversætter blev grundlagt i 2000. Vores forretningsmodel er baseret på højteknologiske løsningerog fremragende kundeservice. I mere end to årtier har vi opbygget et internationalt omdømme som en af de førende udbydere af oversættelsestjenester. Hvis du gerne vil vide mere om vores mission og vision, så send os en e-mail på management@fasttranslator.com.

Erwin Vroom

CEO

Erwin har det overordnede ansvar for den daglige drift med særligt fokus på markedsføring og salg. Han er en af virksomhedens oprindelige grundlæggere. Det var hans ide i 2000 at starte en internet-baseret, fuldt professionel oversættelses- og lokaliseringsservice.

Peter Vlietstra

CTO

Peter er ansvarlig for design og implementering af al den teknologi, der bruges i virksomhedens primære drift, hvor datasikkerhed har særlig høj prioritet. Han leder det team, der er ansvarligt for projektledelses- og faktureringssystemer samt workflow-software. Peter studerede i Storbritannien og er uddannet datalog.

Wouter Vroom

CFO

Wouter er ansvarlig for problemfri håndtering af den økonomiske logistik, som en virksomhed med 4.000 oversættere og kunder i en lang række lande medfører. Han besidder grundig viden om international betalingstrafik og compliance. Wouter sidder også i direktionen, som implementerer virksomhedens internationale vækstpolitik.

Jeffrey Vreugdenhil

Leder, HR

Jeffrey startede sin karriere i det hollandske forsvar og har for en periode arbejdet indenfor det juridiske felt, hvorefter han tog springet til HR.Først i vikarsektoren og senere hos førende organisationer i bygge- og anlægsindustrien og inden for installationsteknologi. Han blev nomineret som Ung Professionel og har opnået betydelig professionel og personlig vækst under forskellige mentorers vejledning. Nu arbejder han sammen med ledelsen på strategisk niveau og har udviklet sig til den HR-professionelle, han er i dag.