Danmark

Oversættelse Farsi

Vi samarbejder med professionelle og kvalificerede freelance-oversættere til/fra farsi (modersmålsoversættere) og kan derfor ikke blot tilbyde dig billige oversættelser men også oversættelser af høj kvalitet. Vi har modersmålsoversættere til hvert fagområde i vores database. Således kan vi uproblematisk opfylde dine oversættelsesønsker: Om det drejer sig om oversættelse af bøger, kontrakter, avisartikler, finansrapporter, brugsanvisninger eller den daglige korrespondance med din forretningspartner. Forhør dig om de nøjagtige betingelser hos vore projektledere. Yderligere sprogkombinationer i sammenhæng med farsi-oversættelser meddeler vi dig også gerne telefonisk eller pr. e-mail.

Professionelle oversættere til og fra farsi

Vores oversætterbureau råder over egnede oversættere til alle dine oversættelser til og fra persisk (farsi). Vi anvender de bedste oversættere og tolke, så din tekst bliver professionelt oversat. Jo mere erfaren oversætteren er, desto mere effektivt bliver resultatet af din oversættelse. Vores oversætteres mål er at oversætte tekstens indhold i en relevant stil og derved inddrage særlige faktorer, sprogets særpræg og dine særlige ønsker. Hvis du samarbejder med os, bliver din oversættelse til et kvalitetsprodukt.

Professionelt oversættelsesbureau farsi

Oversættelser kan hurtigt mislykkes, hvis oversætteren er dårligt uddannet eller ikke har nok erfaring. For os arbejder udelukkende modersmålsoversættere, der har perfekte farsi-sprogkundskaber. Således garanterer vi, at din oversættelse er af den højeste kvalitet. Overlad dine oversættelsesopdrag til vores oversætterbureau, så kan du forvente professionelle resultater.

Vi oversætter fra dansk til farsi

Oversættelsesbureau Hurtigoversætters persiske oversættere bor i de regioner, hvor farsi tales. Iran, Afghanistan og Tadsjikistan er de største regioner, men der er også mange mindretalsområder.

Det at oversætteren er stationeret i regionen hvor målsproget bruges sikrer dig som kunde, den højest mulige standard af dit produkt!

Vores succes på oversættelsesmarkedet afhænger af mange forskellige faktorer. Nogle af disse er:

 • regionalt udstationerede oversættere i områder, hvor farsi tales
 • autoriserede oversættere med omfattende viden
 • unik systemsoftware
 • serviceorienteret og kundevenlig
 • strukturerede samarbejdsrelationer:

kunde- projektleder, projektleder-oversætter

 • stærke markedspriser
 • fleksibilitet
 • globalt netværk af tusindvis af oversættere

Privatperson eller virksomhed- vi oversætter for alle

Det betyder ikke noget, om du er privatperson, eller om du er en større virksomhed. Vores oversættere har ekspertise på alle områder, og er udelukkende modersmålstalere.

Forestil dig, at du skal bruge en oversættelse, fra dansk til farsi. Som virksomhed, er du blandt andet nødt til at oversætte en dansk guide til farsi. Vi har oversætteren som du har brug for! Mere komplekse dokumenter med bureaukratisk sprog er ikke noget problem. Vi har den ekspertise der skal til, for at klare enhver slags opgave!

Oversættelser fra engelsk til persisk

Sproget farsi (persisk) tales hovedsageligt i Iran, Afghanistan og Tadsjikistan.

Vores Farsi oversættere er bosiddende i lande, hvor sproget tales. Det bringer en stor fordel for dig som kunde.

Herunder kan du se nogle af grundene til at vi er så succesrige på det globale oversættelsesmarked i dag.

Specifikke lokaliseringskundskaber

Nøglen til oversættelsesbureau Hurtigoversætters succes er:

 • Persiske oversættere bosiddende i lande, hvor farsi tales
 • Excellence i alle markedsområder
 • Lokaliseret oversættelse til farsi – kendskab til sprog og dialekt
 • Effektiv organisering
 • Tæt kontakt mellem projektledere og oversættere
 • Høj tilgængelighed til kunder
 • God arbejdsstruktur
 • Hurtig levering af det endelige produkt

Enkelhed og kompleksitet

Vi udfører både enkle og mere komplekse oversættelser. Du har eksempelvis  behov for at få et personligt brev oversat fra engelsk til farsi. Den person som skal have brevet er bosat i Teheran. Vores oversætter er bosat i Iran, og har kendskab til det farsi der bliver talt her. Det giver dig en vis tryghed omkring kvaliteten af oversættelsen.

Vi kan også hjælpe med juridiske dokumenter og andre mere komplekse tekster, hvor terminologien er af allerstørste betydning. Ligegyldigt om du er privatperson, eller du som virksomhed skal have en oversættelse, har vi ekspertisen.

Sproghistorie – Farsi

Farsi eller persisk er et og samme indo- europæiske sprog, men kaldes i Iran (Persien), for enten persisk eller farsi.

Dari (Farsi Dari) er en form for sprog, så tæt knyttet til standardpersisk, at det betragtes som en persisk dialekt i Afghanistan. Forskellen mellem farsi og dari er sammenlignelige med svensk, og finsk-svensk.

Tajik er det officielle sprog i Tadsjikistan. Sproget bruger det kyrilliske alfabet og har en anden struktur, især når det gælder vokaler. Her kan man sammenligne med forskellene på svensk og norsk.

Farsi- et verdenssprog

De forskellige sproggrupper tales også i Usbekistan, Qatar, De Forenede Arabiske Emirater og i Irak. Især asylgrupper af iranere og afghanere har bragt sproget videre til USA, Canada og Vesteuropa. I Sverige tales Persisk af omkring 120.000 mennesker.

Sproget som er spredt ud over Iran, skyldes emigrering fra landet. Årsagen er den ustabile sociale, politiske og religiøse situation, der hersker i landet.

Dengang og nu

Det persiske sprog har haft flere ikke-iransk og iranske alfabeter gennem historien. Farsi som sprog, har ændret og udviklet sig med udvidelsen af det persiske imperium. Forskellige kulturer og mennesker har påvirket det persiske alfabets natur.

Før persisk og ny persisk adskiller sig fra hinanden ligesom gammelt islandsk adskiller sig fra svensk. Forskellene ligger i vokalernes fonetik.

Tilbud

Scan dine tekster ved at vedlægge dem i en e-mail eller udfyld formularen til højre. Så snart en af vores projektledere har set nærmere på det, vil de vende tilbage til dig med et tilbud.

Vi garanterer, at du vil blive glædeligt overrasket over den lave pris i forhold til den høje kvalitet. Takket være moderne teknologi og specielt designet software, kan vi holde de konkurrencedygtige priser, vi har i dag.

Har du spørgsmål? Ring til os så hjælper vi dig videre!

Du skal være hjertelig velkommen til at kontakte os!