Danmark

Oversættelsesbureau til berbisk

Berbiske sprog er en fællesbetegnelse for en gruppe beslægtede, afroasiatiske sprog, som tales i Nordafrika, særligt i Marokko og Algeriet. Sprogfamilien omfatter også bl.a. arabisk og hebræisk. Berbisk henviser som regel til sprogene tamashek (tuaregisk), kabylsk, rif, tamazight og tashelhit.

Til sammen har disse berbiske sprog omkring 30 millioner modersmålstalere.

Lokalisering

Vi tager hensyn til lokale faktorer, som har indvirkning på oversættelsen, såsom dialektale afvigelser, terminologi og kulturelle indflydelser.

Når man tager højde for disse faktorer, kaldes det lokalisering. Dette er ofte afgørende for en autentisk oversættelse. Hos os får du altid lokaliserede oversættelser.

Oversættelse til og fra berbisk

Fordi vi samarbejder med et omfattende netværk af freelanceoversættere i hele verden, kan vi tilbyde hurtige oversættelser af høj kvalitet i de fleste tidszoner. I forbindelse med netop berbisk er lokalisering en meget vigtig del, eftersom forskellene mellem forskellige berbiske sprog kan være betydelig. Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvilket berbisk sprog du har brug for – så hjælper vi dig videre.

Vores oversættelsesbureau sørger for, at din oversættelse bliver udført af den rette oversætter. I vores udvælgelsesproces tager vi hensyn til mange faktorer, bl.a. hvilket emne din tekst handler om. Det netværk at oversættere, som vi har etableret, omfatter eksperter inden for de fleste emner, herunder medicin, jura og økonomi.

Berbiske sprog på skrift

Berbisk anvender forskellige alfabeter afhængigt af kontekst (uformelt og formelt) og alt efter hvilket berbisk sprog, det drejer sig om. Tamazight, for eksempel, var det første til at anvende alfabetet tifinagh, som stadig bruges af tuaregerne. De øvrige berbiske sprog anvender i dag i vid udstrækning det arabiske eller latinske alfabet.

Selvom nogle berbiske sprog bruger det arabiske alfabet, adskiller de berbiske sprog sig meget fra arabisk, først og fremmest fordi disse sprog, i modsætning til arabisk, ikke er semitiske. Dog omfatter nutidens berbiske sprog et stort antal arabiske låneord.

Oversættelse fra engelsk til berbisk

Vi er et oversættelsesbureau med stor viden inden for de små sprog. Takket være et massivt netværk af oversættere verden over kan vi håndtere de fleste sprogkombinationer.

Veluddannede oversættere med spidskompetence inden for forskellige emner højner standarden yderligere. Vi garanterer kvalitetssikrede tekster til rimelige priser. Når vi benytter oversættere, ser vi på følgende aspekter:

  • Uddannelse
  • Tidligere oversættelsesopgaver
  • Modersmål (her skal berbisk være modersmål)
  • Engelskkundskaber (oversættelsens kildesprog)
  • Spidskompetence inden for det emne, oversættelsen drejer sig om

Denne vurdering skyldes, at oversætteren skal have de rette kompetencer og specialviden i forhold til tekstens indhold. Vi garanterer, at fagterminologi og sprogbrug oversættes autentisk i forhold til kildesproget.

Prisoverslag

Send en mail med det materiale, du skal have oversat til berbisk, og så vender vi tilbage med et prisoverslag, som du kan tage stilling til. Vi tilbyder også en tjeneste, hvor du kan få et tilbud eller afgive en bestilling med det samme. Bare klik på knappen øverst til højre, så bliver du guidet videre! Vi har mange kunder, som anvender os til tilbagevendende opgaver.

Kontakt

Du er altid velkommen til at ringe til os, så vi kan fortælle mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvordan vi bedst kan hjælpe. Alle de nødvendige oplysninger findes på vores kontaktside.