Danmark

Burmesisk eller Myanmar, som det også kaldes, er et yipho-burmansk sprog, der tales af omkring 22 millioner mennesker.

Det er det officielle sprog i Burma, men tales også i Thailand, Bangladesh, Malaysia, USA, UK, Laos og Singapore.

Vores oversættelsesbureau tilbyder burmesisk oversættelse af højeste kvalitet.

Tonesprog med fire toner

Sproget gør brug af den burmesiske skrift hvor formen af bogstaverne er runde, også kaldt sa-loun (runde bogstaver). Burmesisk er et tonesprog, med fire hovedtoner.

Vi har de færdigheder der kræves, for en nøjagtig oversættelse til eller fra Myanmar (burmesisk).

Nederst på denne side er eksempler på links til forskellige sprogkombinationer, som vi kan hjælpe dig med. Vi oversætter til og fra mange forskellige kilde- og målsprog, så ring til os. Vi vil fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Oversættelser fra dansk til burmesisk

Over 20 millioner har i dag burmesisk, som modersmålssprog. Med et så stort sprog, der i dag findes både i Asien, Nordamerika og Europa, er der også et stort behov for oversættelse til og fra burmesisk.

Vi har udelukkende oversættere der har modersmål i burmesisk. Oversætterne vi tildeler oversættelsesopgaver, skal endvidere have erfaring i dit bestemte emne og område.

Burmesisk, Myanmar, dialekter og sorter

Burmesisk kaldes også Myanmar, men er således det samme sprog. Hoveddialekten er den der tales i Rangoon. Forskellige andre dialekter findes også i Myanmar. Merguesisk, Yaw, Danu og Palaw er eksempler på dialekter der adskiller sig.

Burmesisk kan opdeles i to kategorier. Den formelle anvendes i litteratur og officielle sammenhænge, hvor den anden anvendes blandt venner og familie.

Afhængigt af alder, stilling, status, eller om man er munk, tiltaler man hinanden anderledes. Vores oversættelsesbureau har hvad der skal til, for at kunne lave en korrekt oversættelse fra dansk til burmesisk. Dit budskab gengives helt tydeligt, og fejlfrit.

Oversættelse fra engelsk til burmesisk

Mere end tyve millioner taler burmesisk i dag. Sproget kaldes også Myanmar.

De geografiske områder, hvor sproget tales, dækker så godt, som alle verdensdele.

Vi har tilgang til burmesiske oversættere som alle er modersmålstalende.

Forskellige dialekter – lokalisering

Øvre og Nedre Myanmar har forskellige burmesiske dialekter. Vi har kompetente oversættere inden for forskellige områder, og med indsigt i de dialektale forskelle, der findes.

Oversætteren som vil behandle din engelske tekst, vil også have en relevant baggrund i forhold til det teksten handler om.

Høj kvalitet, rimelige priser og hurtig levering

Det kan nemlig sagtens lade sig gøre hos os! Scan, vedhæft, og send efterfølgende dine tekstfiler til os via e-post, og vi vil vende tilbage med et konkurrencedygtigt tilbud. Vi er kendt for vores hurtige oversættelser, vores høje kvalitet, vi aldrig går på kompromis med, samt rimelige priser, som du roligt kan sammenligne med andre oversættelsesbureauers. Har du en mindre mængde tekst, som du gerne vil have et pristilbud på? Tøv ikke med at bruge formularen som er tilgængelig, på denne side.