Danmark

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter

Hurtigoversætter er aktivt på flere europæiske markeder, men også i USA. Du kan drage fordel af den ekspertise, som du finder hos vores medarbejdere, ved at ringe og få en uforpligtende samtale vedr. oversættelse af dine dokumenter eller for at høre om mulighederne for at få en fast samarbejdsaftale. Dine oversættelser bliver udarbejdet af de allerbedste oversættere, idet vi har været i stand til at opbygge en kæmpe database med oversættere specialiseret inden for jura, teknik, medicin, marketing og mange andre emner. Dine tekster bliver oversat i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder.

Send venligst din tekst til vores team af Project Managers pr. e-mail.

Hurtighed og kvalitet

Hvis du bestiller en oversættelse hos os, vil din tekst blive oversat og sendt tilbage til dig hurtigst muligt. Vore oversættere arbejder ofte udenfor normal kontortid. Vi overdrager udelukkende din oversættelse til modersmålstalende oversættere med mange års erfaring som professionelle oversættere. Vi undersøger også, i hvilke emneområder vores oversættere har ekspertise. På den måde ved vi, hvor de forskellige oversættere har deres stærke og svage sider. For eksempel vil en teknisk tekst kun blive oversat af en erfaren teknisk oversætter på samme måde som dine juridiske dokumenter kun vil blive oversat af en erfaren oversætter specialiseret indenfor denne type af tekster.

Oversætterbureau Engelsk – Dansk

Vores oversættelsesbureau har et omfangsrigt netværk af diplomoversættere med dansk som modersmål og bopæl i Danmark. Således er de informeret om historien og den aktuelle udvikling i landet, og du vil aldrig få en oversættelse med ord eller sætninger, der ikke svarer til sprog- eller skriftbrugen i Danmark af i dag. Hvis du tror, at denne service er særlig dyr, kan vi give dig en glædelig overraskelse: Udfyld tilbudsformularen til højre på denne side eller mail din engelske tekst til os pr. e-mail. Og du vil se, at en perfekt dansk-oversættelse ikke behøver at koste så meget.

Specialisering på utallige områder

De oversættere, der er tilknyttet os, er ikke kun uden undtagelse danske modersmålsoversættere, men også specialiseret i bestemte fagområder. Vi har juridiske og litterære oversættere i vores database, men også eksperter inden for områderne sport, turisme, kultur, historie, politik, kongehus, EU-relaterede emner, medier, journalistik osv. Der findes ikke et fagområde, der er så eksotisk, at vores oversættere ikke har erfaring med det.

Tyske og danske oversættelser

Har du brug for en oversættelse fra tysk til dansk?

Så glæder det os at byde dig velkommen på vores webside. Vi tilbyder omfattende oversættelses- og redaktionsservice til organisationer og virksomheder for de mest forskellige sprogkombinationer og står gerne til rådighed for din oversættelse tysk-dansk.

Garanteret kvalitet for tysk-dansk-oversættelse

For din oversættelse tysk-dansk kan du vælge mellem mange udbydere. Vores oversættelsesburea tilbyder dig den sikkerhed, at din oversættelse tysk-dansk har det kvalitetsniveau, som du forventer fra et professionelt oversætteragentur. Vi arbejder efter en række klare principper.

Oversættelse tysk-dansk: Udvalg af oversættere

Vi råder over erfaring med at udvælge oversættere, der opfylder vores kunders strenge kvalitetskrav. Til din tysk-dansk-oversættelse anvender vi udelukkende tyske modersmålstalende med mangeårig erfaring som professionelle oversættere.

Takst og leveringsfrist for din oversættelse tysk-dansk

Vi arbejder med et overskueligt takstsystem, som du kan bruge til at gøre prisen for din tysk-dansk-oversættelse afhængig af leveringstidspunktet. Hvis du vælger vores standardtakst, har du din oversættelse i hænde inden for kort tid. Vi kan give dig attraktive rabatter på oversættelser med længere deadline. For hasteoversættelser fra tysk til dansk gælder en hastetarif ved meget kort leveringsfrist. Uanset, hvad du beslutter dig for: Hurtigoversætter tilbyder et optimalt pris-kvalitets-forhold.

Yderligere informationer om tysk-dansk-oversættelser

Vi henviser til vores hjemmeside for yderligere informationer om vores agentur, vores specialer og sprogkombinationer. Der får du mere at vide om, hvordan du kan bestille en bekræftet oversættelse tysk-dansk, eller hvilke fagsprogsoversættelser vi kan tilbyde dig.

Oversættelse fra russisk til dansk

Har du brug for en korrekt oversættelse af en russisk tekst til dansk hurtigt? Så er oversættelsesservicen Hurtigoversætter den rigtige partner for dig. Da vi råder over et omfattende netværk af diplomoversættere, finder vi straks den oversætter, der passer til din tekst. Vi har tekniske oversættere (m/k) i vores database, men også oversættere, der er specialiseret i politik, kultur, litteratur, sport, journalistik, medicinske emner, trafik og logistik, luft og vand, transportvæsen osv.

Filialer i mange lande

Du kan være sikker på, at din tekst bearbejdes af en oversætter, der har bopæl i Danmark. Det vil sige, at din tekst bliver oversat af en, der er fortrolig med det særprægene ved det danske sprog af i dag og historien samt den aktuelle udvikling i Danmark. Ingen forkerte oversættelser eller konstruktioner, der ikke findes på dansk.

Med oversættelsesservice fra vores oversættelsesbureau er du på rette vej. Desuden er du garanteret en oversættelse af den højeste kvalitet. Nysgerrig? Du finder adresser på kontorer i din nærhed under menupunktet ’kontaktdata’. Du er også velkommen til at komme til oversætterbureauet  med dine oversættelser til og fra russisk.