Danmark

Sproghistorie – dari

Der findes to officielle sprog i Afghanistan: dari og pashto. De to sprog er rigssprogsvarianter af standardpersisk og er en del af den indoeuropæiske sprogfamilie.

Hos vores oversættelsesbureau får du korrekte oversættelser til og fra dari af højeste kvalitet. Takket være et globalt netværk af oversættere kan vi i dag dække de fleste oversættelsesbehov.

Befolkningsgrupper og de persiske sprog

Afghanistans befolkning består af fire større og omkring 30 mindre befolkningsgrupper. De største befolkningsgrupper er pashtunere, tadsjikere, hazaraer, usbekere, aimaq og turkmenere.

Nogle af de andre sprogvarianter i Afghanistan, foruden dari og pashto, er usbekisk, turkmensk og kirgisisk. Ud over disse tales 30 mindre sprog, bl.a. baluchisk, pashayi og kafirsprog.

Oversættelse fra engelsk til dari 

Vores kundekreds spænder fra enkeltpersoner til større virksomheder og organisationer.

Vi skræddersyr din oversættelse fra engelsk til dari, og lokalisering er en naturlig del af vores arbejdsgang.

Dine tekster bliver altid tilpasset i forhold til det geografiske område og dialektale forskelle.

Forskellige typer oversættelser

Har du som privatperson brug for at få oversat en e-mail, eller har I som virksomhed brug for en oversættelse af anvisninger fra engelsk til dari?

 Vi tilbyder vores oversættelsestjenester til alle, uanset dokumenttype, tekstmængde og kompleksitet.

Takket være konkurrencedygtige priser og kvalitetssikrede tekster af højeste standard har vi i dag en stærk position på oversættelsesmarkedet. Vi er kendt for vores høje kvalitet, hurtige respons og gode service.

Oversættelse fra dansk til dari 

Oversættelsesbureauet Snabböversättare håndterer og bearbejder dine danske dokumenter til dari. Uanset dokumenttype og tekstens omfang har vi de rette kompetencer.

Lokalisering – dari eller pashto

I Afghanistan findes der mange forskellige sprogvarianter inden for persisk. Dari og pashto (eller pashtu) er de to officielle sprog.

Vi er helt fortrolige med de dialektale forskelle og forskellige sprogvariationer, som foreligger, og ved hjælp af vores dygtige oversættere garanterer vi kvalitetssikrede tekster.

Effektivisering

Takket være vores omkostningseffektive rutiner kan oversættelsesbureauet vi reducere en stor del af omkostningerne og give de lavere priser videre til kunden – uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Oversættelsesbureau til dari 

Dari er en rigssprogsvariant af persisk, som tales i Afghanistan. Sproget tilhører den iranske gren af den indoeuropæiske sprogfamilie.

Vi har den nødvendige viden til forskellige typer oversættelser, herunder bl.a. breve, dokumenter fra myndigheder samt manualer.

Arkaisk fonetik

Standardpersisk og dari adskiller sig relativt lidt fra hinanden. De største forskelle er, at dari har arkaisk udtale og ordforråd samt låneord fra engelsk (standardpersisk er mere påvirket af fransk).

Dari som modersmål – lokalisering

De oversættere, vi benytter os af, har målsproget som modersmål og lokal viden om eventuelle dialektale afvigelser. Takket være vores oversætteres høje kompetence og sagkundskab kan vi garantere vores kunder den bedste tænkelige kvalitet.

Høj kvalitet – hurtigt levering – billigt

Hvorfor ikke bede om et tilbud allerede i dag? Send dine tekster i en e-mail; så gennemser en af vores projektledere materialet og vender tilbage med et godt pristilbud hurtigst muligt. Hvis du ønsker et tilbud på et mindre tekstdokument, kan du benytte kontaktformularen.

Kontakt

Du er velkommen til at ringe til os – så hjælper vi dig videre.  Vi skræddersyr din oversættelse ud fra dine behov og ønsker.