Danmark

Oversættelsesbureau til gujarati

Vi fortæller her om vores oversættelsestjenester til og fra gujarati, et indoarisk sprog, som tales i den indiske delstat Gujarat.

Sproget tales af ca. 46 millioner mennesker og var Mahatma Gandhis modersmål.

Devanagari, sanskrit og hindi

Det alfabet, som anvendes til gujarati, er en variant af devanagari, som også anvendes til bl.a. sanskrit og hindi.

Den tydeligste forskel mellem gujarati og devanagari er, at gujarati ikke har den linje, som går igennem den øverste del af bogstaverne.

Oversættelse fra engelsk til gujarati

Hurtigoversætter har adgang til et globalt netværk af freelanceoversættere, hvoraf nogle befinder sig i forskellige dele af Indien.

Vi udvider på internationalt plan og har kompetence over hele verden. Vi er også et af de få oversættelsesbureauer, som tilbyder oversættelser til og fra forskellige minoritetssprog.

Kontakt os – så tilpasser vi oversættelsen efter dine ønsker og behov. Hos os får du høj kvalitet og hurtig levering til lave priser.

Modersmålsoversættere til gujarati

Oversættere med gujarati som modersmål og kompetence inden for områder som bilindustri, udvikling og miljø giver garanti får en oversættelse af højeste kvalitet.

Dit engelske dokument bliver oversat af en nøje udvalgt oversætter, som skal have en kompatibel uddannelse og baggrund i forhold til tekstens emne.

Oversættelse fra dansk til gujarati

Vores oversættelsesbureau har den nødvendige viden om de forskellige indiske sprogvarianter. Vi tilbyder oversættelsestjenester fra dansk til gujarati inden for forskellige områder.

Sproget tales bl.a. i delstaten Gujarat, hvor der investeres stort inden for forskellige forretningsområder. Vi kan hjælpe med forretningskorrespondancen til og fra gujarati!

Oversættere med gujarati som modersmål

Vi udvælger vores oversættere med stor omhu. Den oversætter, vi anvender, skal have målsproget som modersmål og erfaring inden for det relevante område.

Biokemi, turisme og tekstilindustrien er blot nogle få eksempler på fagområder, vi kan tilbyde oversættelser indenfor.

Prisbilligt tilbud

Prisen for en oversættelse kan naturligvis variere alt efter teksttype og -omfang, men vores priser er konkurrencedygtige, og vi leverer altid til den aftalte deadline – og ofte før.

Send det scannede tekstdokument pr. mail, eller benyt kontaktformularen, hvis du ønsker et pristilbud på en kortere tekst. Vi gennemgår materialet og vender tilbage med et tilbud, som du kan tage stilling til.

Ring, og få en snak med os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere. Alle kontaktoplysninger findes på siden Kontakt.

Vi skræddersyer oversættelsen efter dine behov og ønsker.