Danmark

Tjekkiske oversættelser

Vores tjekkiske oversættelsesbureau kan hjælpe dig med oversættelser til og fra tjekkisk. Med vores kvalificerede, specialiserede, og kompetente oversættere i Tjekkiet, er vi unik som oversættelsesbureau.

Forretningsmulighederne i Tjekkiet er store i mange områder af markedet. Vi tilbyder bl.a. forretningsrelateret oversættelse, til og fra tjekkisk.

Tjekkiske oversættere bosiddende i Tjekkiet

Med stationerede oversættere i Tjekkiet, kan du som kunde være sikker på den bedste kvalitative oversættelse på markedet, som muligt. Få andre oversættelsesvirksomheder kan levere den kraft og ekspertise, som vi kan levere.

Den væsentligste årsag er, at vores oversættere er placeret, hvor målgruppen for oversættelsen befinder sig. Dette vil til gengæld generere flere fordele. For eksempel:

  • kort leveringstid
  • korrekt terminologi
  • korrekt brug af sproget
  • sprog kulturanalyse
  • strømlinet arbejdsproces som resulterer i billigere pris for dig som kunde
  • dialektisk kompetence

Oversættelser fra dansk til tjekkisk

Vi har mange års erfaring i tjekkiske oversættelser i de fleste brancher på markedet. Vi samarbejder med højtuddannede indfødte oversættere.

Vi byder dig kvalitetsoversættelser til konkurrencedygtige priser, og hurtig levering! Vi laver en unik oversættelse, der opfylder dine behov og ønsker.

Tjekkiske dialekter

Tjekkisk er et vestslavisk sprog, der tales i hele Tjekkiet, dvs. Bøhmen, Mähren og den tjekkiske del af Schlesien. Sproget er meget nært beslægtet med slovakisk.

Tjekkisk har flere markante dialekter, især i Mähren og Schlesien. Disse dialekter særskiller sig ikke skriftligt. Ikke desto mindre, kan det i en oversættelse være afgørende, at kende de forskellige dialektale forskelle.

Oversætterne som vi samarbejder med, har altid målsproget som modersmål. Men vi sørger også for, at den oversætter der skal lave din oversættelse, har den fornødne viden i det aktuelle område.

Oversættelse fra engelsk til tjekkisk

Vores oversættelsesbureau tilbyder kvalitetsoversættelser mellem engelsk og tjekkisk. Takket være højtuddannede oversættere med ekspertise i forskellige discipliner, kan vi garantere både overkommelige produkter, samt hurtige leverancer.

Mange af vores første kunder, vælger at engagere os for tilbagevendende opgaver. Når vi spørger dem hvorfor de kommer tilbage, er svaret som regel; ”konkurrencedygtige priser, kort leveringstid og høj kvalitet”.

Tjekkiske oversættere

Dialektiske forskelle kan være af afgørende betydning i en oversættelse. Det hele drejer sig om målgruppen og tekstindholdet. Vi har tjekkiske oversættere med kendskab til de forskellige dialekter i Tjekkiet.

Uanset om din målgruppe er i Mähren og Schlesien, har vi den lokale viden der er nødvendig, for en fejlfri oversættelse.

Tjekkiet er et land med god økonomisk tilvækst, og vi beskæftiger os med mange businessoversættelser til og fra tjekkisk. Dine engelske tekster er altid oversat af en person, der har tilstrækkelig baggrundsviden i forhold til dit fagområde. På denne måde er vi sikre på, at du får den rigtige oversætter til netop din tekst.

En personlig Project Manager – sikkert, nemt og effektivt

Den af vores Project Managers du får kontakt til, bliver din personlige projektleder som vil være tilgængelig for dig, når du har brug for at spørge om noget. Denne person vil også kontakte dig, hvis der opstår spørgsmål, eller hvis vi selv har brug for at informere dig om noget. Vi arbejder i teams, så der er altid nogen på kontoret der kan hjælpe dig. Vi har hyppig kontakt med vores oversættere, og har altså et velfungerende system, som giver os mulighed for at presse priserne ned, takket være omkostningseffektive foranstaltninger.

Et skræddersyet tilbud

Vi skræddersyr din oversættelse fra engelsk til tjekkisk, efter behov og ønsker. Vedhæft og send dine scannede tekstdokumenter via e-mail, sammen med en meddelelse om eventuelle anmodninger du har.

Vi vil vende tilbage med et pristilbud, som kun få andre oversættelsesbureauer kan overgå. Velkommen!