Danmark

Arabisk oversættelsesbureau

Vores arabiske oversættere har mange års erfaring med alle typer af oversættelser. Vi har igennem årene oversat utallige tekster til arabisk for både firmaer og private kunder i hele verden.

Når vi har modtaget teksten vil vi sende dig et tilbud så hurtigt som muligt. Hvis du har mere end én fil, som skal oversættes til arabisk, kan du sende dine tekster i en e-mail.

Du er også meget velkommen til at ringe på telefon:

Vi ser frem til at høre fra dig!

Søger du en dansk til arabisk oversættelse?

Vores oversættere oversætter mest til rigsarabisk (det arabiske sprog man blandt andet taler i Saudi-Arabien). Det er den skrevne variant, der er mest gængs i arabisksprogede lande (Algeriet, Ægypten, Irak, Kuwait, Libanon, Libyen, Marokko, Oman og Saudi-Arabien).

Vores oversættere arbejder alle freelance, hvilket betyder de samtidig er placeret over hele den arabisktalende verden, hvorfor de samtidig vil kunne give din tekst en aktuel og korrekt sprogbrug og terminologi, som henvender sig til netop din målgruppe.

Engelsk-Arabisk oversættelse

Vores arabisk-oversættere har vidtrækkende erfaring i oversættelse af meget forskellige tekster fra engelsk til arabisk. Vi samarbejder kun med specialiserede oversættere og anvender disse i overensstemmelse med deres evner og kunnen.  Således kan du være sikker på, at din brugsanvisning eller dit tekniske dokument bliver professionelt oversat, og den korrekte fagsproglige terminologi anvendes.

Tag kontakt med en af vores Project Managers for at få mere nøjagtige informationer. Hos os får du altid først et uforpligtende tilbud.

Sproghistorie arabisk

Arabisk er det største af de semitiske og afroasiatiske sprog. Sproget tales i Algeriet, Egypten, De Forenede Arabiske Emirater, Irak, Yemen, Jordan, Kuwait, Libanon, Libyen, Mauretanien, Marokko, Oman, Palæstina, Qatar, Saudi-Arabien, Somalia, for at nævne nogle lande og regioner.

Med et verdenssprog følger også mange forskellige dialekter. Oversættelsesbureauen har de færdigheder, der skal til for en korrekt oversættelse, uanset hvilken arabisk dialekt du er ude efter.

Høj- og ny arabisk

Der er to hovedgrupper af det arabiske sprog:

  • Højarabisk (klassisk arabisk)
  • Ny arabisk (de forskellige dialekter der bruges i dagligdags sammenhæng)

Højarabisk er arabisk som for eksempel findes i Koranen. Ny arabisk er de forskellige dialekter der mundtligt, rent faktisk bruges i de forskellige lande.

Geografi og sociologi

Geografisk opdeling af dialekter:

  • Arabiske Halvø dialekter
  • Mesopotamiske dialekter
  • Syrisk-palæstinensiske dialekter
  • Egyptiske dialekter
  • Vestlige dialekter (maghribi)

Sociologisk opdeling af dialekter

Vi har en tendens til at tale om beduin dialekter samt stillesiddende dialekter. Stillesiddende dialekter består af by og landdistrikter

Lokaliseret arabiske oversættere

Vores arabiske oversættere er placeret i alle lande. Nærheden af sproget gør at oversætteren er velbevandret i dialekten, samt i de geografiske og sociologiske udtryk.

Uanset om din oversættelse er rettet mod en målgruppe i de Forenede Arabiske Emirater eller i Marokko, har vi det der kræves, for at kunne tage os af dine tekster.

Et tilbud på oversættelse

Scan og vedhæft din tekstfil i en e-mail. Vi vender da tilbage så hurtigt som muligt med et specificeret tilbud. Gode priser på høj kvalitet og hurtig levering er noget, vi garanterer. Du vil blive en af vores mange tilfredse kunder.

Kontakt

Du er velkommen til at ringe til os så vil vi hjælpe dig videre i processen. Vi ser frem til dit opkald og glæder os, til at samarbejde med dig!