Danmark

Det azerbaijanske alfabet

Azerbaijansk i Azerbaijan blev tidligere skrevet med arabiske og kyrilliske bogstaver, men latin anvendes i dag.

Azerbaijansk i Iran har længe været skrevet med det arabiske alfabet, men er for nylig begyndt at indføre det samme alfabet, som i Azerbajdsjan.

Oversættelser til azerbaijansk, azeri, azerisk…

..dette er et og samme sprog med forskellige navne. Oversættelsesbureaun  kender forskellene i de dialekter, som findes i de forskellige geografiske områder.

Ønsker du at være overbevist om at du modtager en tekst oversat korrekt, og uden grammatiske fejl, så er det os du skal samarbejde med! Vi garanterer dig professionelle oversættere med omfattende viden i deres område.

Forretningskommunikation

Oversættelsesburean hjælper dig med businessoversættelser fra og til azeri, skulle du få brug for sådan en oversættelse.

Sproghistorie- Azeri

I 1828 delte Rusland og Iran, de azerbaijanske sprogområder mellem dem.

Iran fik de sydlige områder, og Rusland de nordlige. Andre områder, hvor sproget blev brugt, var områder der indgik i det osmanske rige.

Dialekter

Trods sine mange talere adskiller azerbaijanske dialekter sig ikke fra hinanden. Det er dog vigtigt at nævne at de sydlige og nordlige dialekter, regnes som to separate sprog.

Forståelsen indbyrdes for de to dialekter er stor. Det kan være svært for dem i Azerbaijan, at forstå visse ord med arabisk eller persisk oprindelse, som ofte anvendes af talerne i den iranske del.

Kontakt os

Vi samarbejder med oversættere, som har et indgående kendskab til de forskelle, der findes mellem de forskellige dialekter. Personen vi ansætter til at tage sig af din oversættelse, vil altid være modersmålstaler i Azeri.

Du er velkommen til at kontakte os via e-post eller på telefon. Vi fortæller dig mere!

Oversættelse fra dansk til azeri

Vores erfaring som internationalt oversættelsesbureau giver os nye muligheder, hele tiden.

Vi opretter os i mange nye lande, og vores viden og kapacitet inden for forskellige discipliner, udvides konstant.

Myndigheder og organisationer hyrer os til deres daglige mission, og i dag er vi en af de mest succesfulde oversættelsesbureauer på markedet.

Azeriske oversættelser

Azerbaijansk, azeri, eller azerisk, er alle navnene på et og samme sprog. Vi arbejder med oversættere i forskellige lande, hvor sproget tales.

Alle oversætterne er modersmål i azeri, men har også viden på området, din tekst handler om. Oversættelsesbureaun tilbyder kvalitetsoversættelser, fra dansk til azeri.

Oversættere i Azerbaijan

Vi er omhyggelige med valget af oversættere. Enhver, der eksempelvis vil behandle en tekst fra myndighederne, skal opfylde de krav vi stiller.

Juridiske, tekniske og medicinske oversættere med azeri som modersmål er blot et par eksempler på, hvad vi kan tilbyde. Oversættelsesbureaun har det du leder efter. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig.

Oversættelse fra engelsk til azeri

Vi tilbyder professionel oversættelse fra engelsk til azeri.

Vores oversættere er ikke kun modersmålstalere. De har selv den sprogkulturelle viden, der er mindst lige så vigtigt i en professionel oversættelse.

Juridiske og medicinske oversættelser

Azerbaijans hovedstad Baku har udviklet sig til en moderne by. Vi kan hjælpe dig med oversættelse på mange forskellige områder, herunder medicin og jura.

Vi ansætter kun oversættere med stor viden, og erfaring i de forskellige fagområder. Azeri er altid oversætterens modersmål i denne sammenhæng.

Spørg om pris

Vi har de nødvendige færdigheder for en kvalitativ oversættelse fra engelsk til azeri. Send din forespørgsel til os ved hjælp af formularen til højre, og vi vil vende tilbage med et tilbud, som kun få af vores konkurrenter kan matche.

Handler det om flere dokumenter eller et dokument af større omfang, skal du sende materialet via e-mail i stedet.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer, kan du kontakte os. Vores Project Managers vil hjælpe dig videre, med din unikke opgave!