Danmark

Et stort netværk af albanske oversættere

Da vores oversættere alle har en kvalificeret uddannelse, får du oversættelser af en konstant høj kvalitet fra os. Vores tætte netværk garanterer dig også, at vi hurtigt finder den rigtige oversætter til dine tekster. De fleste af vores albansk-oversættere arbejder om aftenen og i weekenden. En hasteoversættelse er derfor ikke et problem for os.

Kvalitativ oversættelse og hurtig levering? Heller ikke dette behøver at være dyrt.

Vores varemærke er oversættelser af høj kvalitet og hurtige leveringer. Alligevel er vi ikke dyrere end andre sammenlignelige oversættelsesbureauer. Med vores fleksibilitet og anvendelse af vores Project Managers kan vi yderligere tilbyde dig en glimrende service.

Tag kontakt til en af vores Project Managers. Du kan kontakte os enten pr. e-mail eller pr. telefon.

Professionel oversættelse fra dansk til albansk

Vi tilbyder privatpersoner og virksomheder oversættelse fra dansk til albansk.

Turistsektoren er vokset siden 80’erne og der er derfor stort behov for oversættelser.

Vi oversætter dine forretningsdokumenter samt al anden korrespondance fra dansk til albansk! Med lokaliserede oversættere, kan vi garantere høj kvalitet og hurtig levering.

Albansk oversættelse

Da de vigtigste albanske dialekter toskisk og gegisk er meget forskellige fra hinanden, er der behov for en person, der tager højde for dette i en oversættelse, til og fra sproget.

Hos os er det vigtigt at vide, hvem der oversætter. Målsproget bør altid være oversætterens modersmålssprog. Derfor bruger vi kun oversættere, der opfylder vores strenge krav.

Dansk-albansk oversættelse

At oversætte dit dokument således at din danske udgave afspejles så autentisk som muligt i albansk, er også noget der er vigtigt.

Sprogfølelse, korrekt grammatik og terminologi er ligeledes vigtige. Vi kan med vores specialiserede oversættere sikre dig at der er taget højde for alle disse vigtige elementer.

Modtag et tilbud

Find ud af, hvad din oversættelse koster ved at maile teksten, der skal oversættes. En af vores projektmanagere gennemgår din tekst, og vender tilbage til dig med et tilbud, som du efterfølgende kan overveje.

Ring til os, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Vi klarer dit projekt med en løsning, der passer dig bedst!

Oversættelse fra engelsk til albansk

Vi leverer professionelle oversættelser fra engelsk til albansk.

Turismen er et konstant voksende markedsområde.

Vi kan hjælpe dig med oversættelse af forretningsrelaterede tekster samt al anden korrespondance.

Albanske oversættere

Vi ansætter udelukkende modersmålstalere. Vi har albanske oversættere i Albanien, men også i andre lande, hvor sproget bruges:

Kosovo

Makedonien

Grækenland

Italien

Montenegro

Serbien

Rumænien

Dialekter og lokalisering

Albansk er opdelt i to dialekter: toskisk der tales i det sydlige Albanien og gegisk i det nordlige. Forskellene mellem disse to er ret store.

For at få en korrekt oversættelse kræver det viden om de forskellige dialekter, og andre lokalt påvirkende faktorer. Vi anvender oversættere med modersmålstalende, men også med ekspertise inden for dit specifikke fagområde.

Et tilbud til en god pris

For at være i stand til at fortælle dig, hvad prisen på din oversættelse vil være, er vi nødt til at se materialet. Mail dokumentet til os, og vi laver en evaluering og vender tilbage så hurtigt som muligt.

Vi sender derefter et tilbud, som du afgører om du vil fortsætte med. Når du har accepteret tilbuddet, begynder vi straks med oversættelsen.

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om din oversættelse fra engelsk til albansk.