Danmark

ISO-certificeret polsk oversættelsesbureau

Polsk er et essentielt eiropæisk industrisprog, der tales af stigende antal af mennesker over hele europa.
Vores certificering i henhold til ISO 9100 og ISO 17100 betyder, at din polske oversættelse er i gode hænder hos Hurtigoversætter, vores oversættere og projektledere. Vi er engageret i at levere exceptionel høj kvalitet til en overkommelig pris.

Hvad koster en oversættelse fra Hurtigoversætter?

Desværre er vi ikke i stand til at tilbyde en standardpris for oversættelse af dit projekt, da den endelige pris afhænger af flere forskellige faktorer.

Hvilken type dokumenter oversætter vi?

Med vores lange erfaring og store pulje af oversættere er der næsten intet, som vi ikke kan oversætte. Uanset om det drejer sig om et Word-dokument, en computergrænseflade eller en hel hjemmeside, kan vores systemer og projektledere bistå dig hurtigt og effektivt. Ofte kan en oversættelse være klar i løbet af få dage – selvfølgelig afhængig af projektets omfang.

Hvordan finder vi den rigtige oversætter til opgaven?

Med vores lange erfaring og store pulje af oversættere er der næsten intet, som vi ikke kan oversætte. Uanset om det drejer sig om et Word-dokument, en computergrænseflade eller et helt websted, kan vores systemer og projektledere bistå dig hurtigt og effektivt. Mange gange kan en oversættelse være klar samme dag – selvfølgelig afhængig af projektets omfang.

Vi har været aktive i denne branche i næsten 20 år, og med tiden har vi udviklet et system, der gør det muligt for os hurtigt at finde den helt rigtige spanske oversætter til dit projekt. Vores oversættelsesproces blevet ekstremt effektiv og derfor er vores priser yderst konkurrencedygtige. Et eksempel: du er en vigtig aktør i den tekniske sektor, og du har brug for at få din HR-onboardingmanual oversat fra spansk til dansk. Vores projektledere anvender vores systemer til at finde dig en oversætter med ekspertise inden for både den tekniske sektor og HR, så vi kan være sikre på, at teksten formidler det rigtige budskab i den rigtige kontekst. Vi råder over en omfattende pulje af oversættere med erfaring og ekspertise inden for næsten ethvert tænkeligt marked og enhver tænkelig sektor. Uanset om du arbejder i finanssektoren, eller du er mere på den juridiske side, eller du er en landbrugsvirksomhed, og du har behov for, at dine vilkår og betingelser er tilgængelige på spansk, står vi klar til at hjælpe. Vi har også adgang til utallige specialoversættere inden for de mange forskellige grene af lægevidenskaben.

Bekræftet oversættelse?

Vi tilbyder bekræftede oversættelser. Ønsker du en bekræftet oversættelse, bør du tage kontakt via mail. Hvis du er en virksomhed eller kommerciel organisation, kan du også give os oplysninger om dine projekter igennem tilbudsmodulet. Så finder du øjeblikkeligt ud af, hvad oversættelsen kommer til at koste.

Vi ved godt, at du måske har meget konkrete spørgsmål om vores oversættelsesydelser. Hvis det er tilfældet, kan du altid kontakte os via kontaktformularen.

Haster din oversættelse?

Har du brug for en oversættelse inden for meget kort tid? Det kan Hurtigoversætter også hjælpe med. Hvis det haster, anbefaler vi, at du kontakter os på telefon +45 39 15 81 80. Vores projektledere kan derefter straks gå i gang med at løse opgaven på dine vegne. Vores priser på hasteoversættelse er lige så konkurrencedygtige, som de er for standardoversættelse.

Har du brug for flere oplysninger?

Måske sidder du stadig inde med ubesvarede spørgsmål efter at have læst denne side? Vi anbefaler, at du kigger på vores FAQ, hvor vi besvarer de spørgsmål, der oftest stilles af kunderne. Er du interesseret i at vide mere om vores specialområder? Besøg siden oversættelse.

Mest efterspurgte sprogkombinationer

Vores oversættere leverer oversættelse i topkvalitet hver eneste dag i følgende sprogkombinationer:

  • engelsk – polsk
  • polsk – engelsk
  • norsk – polsk
  • polsk – norsk
  • polsk – italiensk
  • italiensk – polsk
  • polsk – fransk
  • fransk – polsk
  • polsk – russisk
  • russisk – polsk

Og selvfølgelig har vi oversættere til rådighed, der oversætter til og fra spansk i kombination med mindre almindelige sprog. Uanset hvor stort eller lille det sprogområde, som du forsøger at nå, kan Hurtigoversætter næsten altid hjælpe.