Oversættelser inden for videnskabelig psykiatri

Eftersom oversættelsesprojekter inden for videnskabelig psykiatri ofte er store med et tungt, fagligt indhold og korte deadlines, kan de være udfordrende for selv den mest erfarne fagoversætter. Vi har erfaring med oversættelse af rapporter, læreplaner, statistik, videnskabeligt arbejde samt diagnoser inden for dette felt. Vores modersmålsoversættere kan derfor hurtigt oversætte din fagtekst fejlfrit i henhold til den kvalitet, du kræver, og med den rigtige brug af terminologi.

Oversættere med specialviden inden for psykiatri

For at få en kvalitetsoversættelse af videnskabelige tekster inden for psykiatri kræver det, at oversætterne har et solidt kendskab til emnet, så at de kan anvende korrekte fagudtryk og terminologi. Dette ved vi, og derfor stiller vi høje krav til vores oversættere.

Læs her, hvilke krav vi stiller til vores psykiatriske oversættere:

  • Solid viden og erfaring inden for psykiatri, enten i form af uddannelse eller arbejdserfaring.
  • Modersmåloversætter samt særdeles godt og veldokumenteret kendskab til kildesproget.
  • Minimum 5 års erfaring med at oversætte professionelt.

Ved at stille disse krav til vores oversættere, sikrer vi, at du får en oversættelse i højeste kvalitet og med korrekt brug af fagterminologi inden for det psykiatriske felt.

Videnskabelige hasteopgaver

Vi påtager os også hasteopgaver. Mange af vores kunder inden for den akademiske verden sender os regelmæssigt videnskabeligt arbejde og læreplaner, der skal oversættes hurtigt. Til denne type af opgaver, sammensætter vores erfarne projektledere et ekspertteam med en korrekturlæser som ekstra kvalitetssikring. Denne arbejdsmetode kræver ofte et tæt samarbejde med kunden, idet du kan give os vigtigt referencemateriale og retningslinjer for målteksten.

Få et tilbud nu!

Ønsker du at modtage et tilbud på din psykiatriske tekst? Så send os blot en <Email>e-mail</Email> med den tekst, du vil have oversat. Oplys os gerne om sprogkombination og eventuel deadline og andre ønsker. Så vender vi tilbage inden for kort tid med et skræddersyet tilbud, der matcher dine behov og ønsker.

Kontakt os

Har du flere spørgsmål eller ønsker du råd og vejledning i forhold til dit oversættelsesprojekt. Så ring gerne til os på telefonnummer <PhoneNumber/>. Vi står klar til at hjælpe dig, og sammen finder vi den rette løsning på netop dit projekt.

2018-10-28T09:59:26.0000000Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo