Danmark

Oversætterbureau for portugisisk i Brasilien

Vi tilbyder oversættelser til og fra brasiliansk portugisisk inden for alle markedsområder.

Oversætterbureauet Hurtigoversætter har lokal viden, hvilket resulterer i, at det budskab som oversættelsen får, er det samme budskab, som originalteksten har.

Brasiliansk- portugisiske oversættere

Oversættere har altid brasiliansk portugisisk som modersmålssprog. Da oversætterne er bosat i Brasilien, har de et sprogkulturelt kendskab, som effektiviserer forløbet yderligere.

Til oversættelser der skal bruges medicinsk eller juridisk, ansætter vi endvidere kun folk med mange års erfaring i de forskellige brancher. Du kan således regne med, at terminologiske begreber på området bliver oversat 100 % korrekt.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi er kendt for kvalitetsoversættelser, med hurtig levering. Vores priser er desuden konkurrencedygtigt lave, i forhold til andre oversættelsesbureauers priser. Vi kan holde vores høje kvalitet, samt vores lave priser takket være en intensiveret, automatiseret, og digitaliseret produktionsproces.

Oversættelse fra dansk til brasiliansk portugisisk

Vi har oversættere i Brasilien med brasiliansk portugisisk, som modersmålssprog.

Oversætteren har meget godt kendskab til dansk, og uddannelse på universitetsniveau inden for oversættelsens fagområde.

Lokaliserede oversættelser

Oversætterbureauet Hurtigoversætter har sine freelance-oversættere lokalt placeret i Brasilien.

Dette sørger ikke blot for sproglig sikkerhed, for vi garanterer dig en oversættelse som er:

  • terminologisk korrekt
  • lokaliseret
  • tilpasset til det specifikke emne
  • kvalitetssikret

Vi kan endvidere tilbyde attraktive priser, samt hurtig levering. Ligegyldigt i hvilket område du skal bruge oversættelsen, så kan vi altid hjælpe dig. Vi har kunder som er både privatpersoner, samt store virksomheder i smalle såvel som brede fagområder.

Oversættelse fra engelsk til brasiliansk portugisisk

Vores brasilianske oversættere leverer professionelle oversættelser fra engelsk til brasiliansk portugisisk.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har det, der kræves for en lokalt tilpasset oversættelse.

Lokaliserede oversættelser

Dine tekster bliver oversat af indfødte oversættere der bor i Brasilien. Her er modersmålssproget naturligvis brasiliansk portugisisk.

Oversætteren har et meget godt kendskab til engelsk, og har en passende universitetsuddannelse. Du får et produkt af højeste kvalitet, til en rimelig pris, og vi leverer lynhurtigt!

Et unikt tilbud til dig

Du vil modtage et detaljeret tilbud ved at vedhæfte dine filer via e-mail. Vi ser på dine tekster, og vil vende tilbage med et tilbud, som du kan overveje. Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, vil vi starte med oversættelsen direkte.

Kontakt

Ønsker du flere informationer om vores virksomhed, og om hvordan vi arbejder? Hjertelig velkommen til at ringe til vores Project Managers, så vil de fortælle dig mere! Du kan finde alle kontaktoplysninger ved at klikke på siden ’Kontakt’.