Danmark

Oversættelsesbureau for indonesisk

Indonesisk er det officielle sprog i Indonesien. Det er en variant af malaysisk, og ligheden mellem disse to sprog kan stort set sammenlignes med forskellen mellem svensk og dansk.

Indonesien er et moderne samfund som er meget konkurrencepræget. Vi har indonesiske kompetente oversættere i de fleste forretningsområder. Vi hjælper dig f.eks. i korrespondance til og fra Indonesien.

Indonesiske oversættere

I dag er tallet på indonesisktalende ekstremt højt stigende, i modsætning til de mindre lokale sprog i landet. Vi har stor erfaring i oversættelse til og fra de forskellige asiatiske sprog. Vi hjælper dig med bl.a. dine forretningsoversættelser til og fra indonesisk!

Forskellige alfabeter

Indonesisk skrives normalt med det latinske alfabet, i mindre grad selv med det arabiske alfabet. Det er også skrevet i blindskrift (braille) for svagtseende.

Oversættelser fra dansk til indonesisk

Hurtigoversætter tilbyder kvalitetsoversættelser mellem dansk og indonesisk, og samarbejder med mange forskellige lande i Sydøstasien.

Vi har specialiserede indfødte oversættere i Indonesien. Du får altid en lokaliseret oversættelse, hvor der er taget højde for de små detaljer, der kan være afgørende for budskabet, i en oversættelse.

Oversættere i Indonesien…

…Garanterer den højst tænkbare kvalitet af din tekstoversættelse. Vi er sikre på, at den oversætter, som modtager din opgave, opfylder de krav vi har.

Målsproget som modersmål, uddannelse og tidligere erfaring skal være kompatibelt med din teksts indhold. Teksten skal bearbejdes på en sådan måde, at den afspejler sprogfølelsen, på en så autentisk måde, som muligt.

Med over 300 forskellige etniske grupper findes der naturligvis sproglige forskelle. Vi oversætter med stor hensyntagen til dette, og har ekspertisen som mange andre oversættelsesbureauer mangler.

Tilbud

Find hurtigt ud af hvad din tekst vil koste at oversætte! Udfyld formularen til højre eller, hvis det drejer sig om en større mængde tekst, send os da en e-mail med dine tekstfiler. Vi gennemgår filerne og sender hurtigt et tilbud tilbage. Du tager herefter stilling til, om du vil acceptere tilbuddet, og hvis / når du har gjort det, begynder vi hurtigst muligt at arbejde, på din oversættelse. Spørgsmål eller bekymringer? Ring til os, så kan du tale med en af vores Project Managers.