Danmark

Oversættelser til italiensk

Din italienske oversættelse er i gode hænder i vores oversættelsesbureau. Send blot din tekst til os pr. e-mail, så får du et gratis tilbud. En af vores Project Managers vil se din tekst igennem og sende dig et pristilbud med det samme.

Oplys venligst det ønskede leveringstidspunkt i din forespørgsel om et tilbud.

Oversættelser til italiensk bliver varetaget af italienske modersmålstalende. Der bliver læst grundig korrektur på teksterne, før vi sender dem til dig, så du kan bruge dem med det samme.

Vores priser for oversættelse til italiensk

Prisen på oversættelser er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Der kan være forskellige faktorer, der kan påvirke den samlede pris, dette gælder for større mængder af informationer og gentagelser.

Vores italienske oversættelsesbureau

Du kan regne med os, når det gælder italienske oversættelser inden for alle områder. Foruden medicinske, finansielle, tekniske og marketingsorienterede oversættelser kan vores oversættelsesbureau også hjælpe dig med autoriserede oversættelser, tolke (til retten) og apostillestempler på oversættelser, hvis de skal bruges som juridiske dokumenter i udlandet.

Oversættelse fra dansk til italiensk

Italien er et land, hvor borgerne er utroligt stolte af deres sprog. Det er derfor anbefalet, at du får oversat dine forretningsdokumenter, og andre tekster til italiensk.

Vi hos Hurtigoversætter tilbyder kvalificeret og præcis tekstoversættelse fra dansk til italiensk.

Vi er kendt for vores høje kvalitet, og vores korte leveringstid, men også vores konkurrencedygtige priser.

Erfaring og kvalitet

Med Hurtigoversætter er du garanteret en oversættelse af højeste kvalitet. Vi har stor erfaring i at hjælpe virksomheder og privatpersoner med oversættelser fra dansk til italiensk. Vi har et bredt netværk af oversættere, som alle er specialiserede i bestemte fagområder.

Har du brug for at oversætte f.eks. en juridisk kontrakt, så håndteres din oversættelse af en af vores juridiske oversættere. Det samme gælder for tekniske, medicinske og fødevaretekniske oversættelser. Oversætteren har altid relevant baggrund i forhold til indholdet af teksten. Desuden er alle oversættere altid modersmålstalende.

Vi håndterer alle typer af filformater, og modtager naturligvis meget gerne større filer. Du uploader dem til vores FTP-server, og får leveret på et krypteret link, hvor du kan downloade oversættelsen.

Globalt netværk

Vores netværk af oversættere strækker sig over hele verden, hvilket betyder, at vi i princippet altid kan starte et projekt på selve dagen, vi har hørt fra dig. Takket være en effektiv organisation, og de bedste analyseværktøjer, kan vi tilbyde meget konkurrencedygtige priser.

Oversættelsebureau for dansk- italiensk oversættelse

Er du på udkig efter den bedste oversættelse fra dansk til italiensk? Hos os, kan vi tilbyde netop dette. Vi giver dig høj kvalitet til en lav pris, og samtidig lynhurtig levering!

Klientel

Vi er et oversættelsesbureau i Europa, der vokser hurtigst på markedet lige nu. Vi modtager konstant opgaver fra forskellige kunder:

 • Virksomheder
 • Privatpersoner
 • Myndigheder
 • Organisationer

Styrke og kompetencer

Vores styrke ligger i vores dygtige oversættere. Alle vores oversættere, der arbejder for os har italiensk som modersmålssprog.

De er endvidere specialiseret inden for en række forskellige områder. Dette betyder, at vi ikke kun har eksperter i f.eks. jura, men også:

 • Kunst og kultur
 • Politik
 • Litteratur
 • Turisme
 • Madkultur
 • Historie
 • Transport og logistik
 • Sport

…Og meget, meget mere.

Vores styrke er kvaliteten af vores oversætteres arbejde

Leder du efter den bedste oversættelse fra engelsk til italiensk? Så er du kommet til det rigtige sted hos oversættelsesbureauet Hurtigoversætter. Vi er den hurtigste – og den hurtigst voksende – virksomhed i Europa og leverer de bedste oversættelser til virksomheder, private og regeringsinstitutioner.

Vores styrke findes i kvaliteten af vores oversætteres arbejde. Alle oversættere som arbejder for os er autoriserede oversættere og italienske modersmålstalende. Alle oversættere i vores netværk er også specialiseret i et bestemt emne. Det betyder, at vi ikke kun har juridiske oversættere men også specialister i kunst og kultur (opera!), politik, litteratur, turisme, gastronomi (vin og pasta), historie, transport og logistik og meget andet. Du kan også regne med os, når det gælder oversættelser omkring selve emnet, Italien.

Ikke dyrere end andre oversættelsesbureauer

På trods af den høje kvalitet i vores oversættelsesarbejde og hurtige leveringstid, er vi bestemt ikke dyrere end andre oversættelsesbureauer.  Du skal bare udfylde forespørgselsformularen eller sende din engelske tekst via e-mail, så kan du selv se. Vi vil sende dig et super konkurrencedygtigt pristilbud i åbningstiden på alle hverdage mellem 08.00 og 17.00. Vi kan normalt levere din italienske oversættelse samme hverdag.

Ring venligst til en af vores projektmanagere og få yderligere oplysninger. Takket være det software som er specielt udviklet til oversættelsesbureauet Hurtigoversætter, har vi ikke bare været i stand til at gøre vores oversættelser billigere, vi har også været i stand til at automatisere vores administrations- og faktureringsprocesser.

Derfor kan vi fokusere helt og holdent på din italienske oversættelse. Kontakt venligst Hurtigoversætter på telefon, oversættelsesbureauet med de bedste og hurtigste oversættelser til italiensk.