Danmark

Oversættelse til japansk

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har bl.a. erfaring med tekniske, medicinske, juridiske og marketing tekster, men er du i tvivl om hvorvidt vi kan klare en bestemt type af oversættelse, bedes du venligst kontakte os, så vil vi undersøge alle muligheder.

Professionelle oversættere japansk – dansk

Hvor ofte læser du instruktioner, der er vanskelige at forstå, selv om de står på dit eget sprog? Det er et typisk eksempel på dårlige oversættelser.

Hvis du samarbejder med os, behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt der bruges korrekt sprog, og terminologi. Vi har erfarne og højtuddannede oversættere til oversættelse mellem dansk og japansk.

Vi behandler alle forhold og sproglige kendetegn, som kan påvirke det endelige resultat. Vi er klar over de lokale forhold, der som regel altid påvirker en oversættelse. Og disse tager vi hensyn til i din oversættelse, således at den er en korrekt gengivelse af originalteksten- bare til et andet publikum, i et andet land, og til et helt andet sprog, i dette tilfælde japansk.

Hurtigoversætter – Japanske oversættelsesservices

Vi er et oversætteragentur med sæde i Danmark, der har stor erfaring i oversættelse til og fra det japanske sprog. Vores professionelle japanske oversættere er specialiseret inden for diverse fagområder. Vi bearbejder finansielle, juridiske, medicinske, tekniske, kommercielle og almene oversættelser til og fra det japanske sprog. Også hvis du leverer dokumenter på engelsk, fransk, italiensk, spansk, nederlandsk eller et andet sprog til os, oversætter vi dem gerne til japansk.

Japansk står på listen over de hyppigst talte sprog på 9.-pladsen, og det vurderes, at ca. 4,9 % af alle websider er på japansk. Japan er Asiens førende finans- og teknologimarked. Efterspørgslen på oversættelser til og fra japansk stiger konstant hos de store eksportorienterede virksomheder. Vi har i vores database et stort antal japansk-oversættere, der er specialiseret i forskellige områder som f.eks. teknik, finanser og kommercielle tekster.

Japansk-oversættere i vores database

Sådan, som alle vores oversætter, har også vores japansk-oversættere mange års oversættelseserfaring. Til oversættelser til japansk bruger vi for det meste vores netværk af oversættere i Japan, Amerika eller Hawaii. Disse oversættere er ajour med det japanske sprogs udvikling, således forældet sprogbrug undgås.

Hver af vores japansk-oversættere er derudover specialist på et eget fagområde. Til reklametekster, eksempelvis en brochure, et nyhedsbrev eller en hjemmeside anvender vi oversættere med en flydende og flot skrivestil, der også fungerer som tekstforfattere. Også til dine officielle dokumenter, eksempelvis forretningsaftaler, har vi den rigtige oversætter.

Oversættelser fra engelsk til japansk

Det japanske sprog afspejler klart den hierarkiske sociale struktur, der findes i landet.

Vi har den nødvendige viden der skal til, for at der kan laves en korrekt oversættelse fra engelsk til japansk. Modersmålsoversættere placeret i forskellige dele af Japan garanterer endvidere den højeste kvalitet.

Vores styrke er vores specialister

Hurtigoversætter har et stort netværk af japanske oversættere. De er specialiseret indenfor forskellige områder, og bor i Japan.

Dette betyder, at oversætteren har en bred forståelse af den aktuelle terminologi samt sprogkultur. Vi kan derfor garantere kvalitetssikrede oversættelser af din engelske tekst. Hvad enten dit dokument skal bruges juridisk, medicinsk eller teknisk, bliver det altid oversat af en person med erfaring og/eller uddannelse i det specifikke område.

Hurtig levering, lav pris

Vi leverer dig den nyeste japanske oversættelse på præcis den dato, vi aftalte. I de fleste tilfælde kan vi endda levere inden det aftalte tidspunkt.

Vi har næsten et hundrede tusinde registrerede kunder i vores register. Vi har spurgt dem om, hvad det er, der gør at de vælger at bruge os til deres missioner, hvor de fleste har oplyst at det er

– Høj kvalitet, lave priser, samt hurtig levering.

Omkostningerne for engelsk-japansk oversættelse

Priserne ændrer sig naturligvis afhængig af typen af tekst. For at vi kan være i stand til at give dig et præcist tilbud, bedes du sende os en e-mail med tekstmaterialet. Vi vil da vende tilbage med et tilbud, så snart vi har kigget dokumentet igennem.

Har du spørgsmål, bekymringer, eller ønsker du bare at vide mere? Ring til os. Vores Project Managers vil fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.