Danmark

Oversættelsesbureau for jiddisch

Jiddisch (på engelsk: Yiddisch) er et germansk sprog, der tales af omkring 4 millioner jøder, rundt omkring i verden.

Sproget opstod i løbet af det ellevte århundrede i det geografiske område, der i dag er Tyskland. Hurtigoversætter laver kompetente og kvalitative oversættelser, til og fra jiddisch.

Oversættelser der er tilpasset til dine behov

Hos Hurtigoversætter betragter vi målsproget, dialekt, målgruppe og andre faktorer, der kan påvirke din oversættelse.

Vi tilpasser teksten lokalt, og vi vælger omhyggeligt den person, der skal behandle din tekst. Passende uddannelse i forhold til tekstindhold, samt relevant baggrundserfaring, er to kriterier som vores oversættere skal opfylde.

Nederst på siden finder du links til sider, hvor du kan læse mere om de oversættelsesservices vi kan levere, til og fra jiddisch.

Udgifter for en oversættelse til eller fra jiddisch

Det er lykkes for Hurtigoversætter, at fastholde de lave priser, pga. en effektivisering af vores fremgangsmåde. Vi oversætter dine tekster til overkommelige priser, uden at det skal koste dig en formue!

Omkostningerne kan variere efter dine behov og ønsker, så vi anbefaler, at du sender teksterne til os, under alle omstændigheder, for at få en mere nøjagtig beregning.

Du er altid velkommen til at ringe os, hvis du har spørgsmål om oversættelse. En af vores Project Managers sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål!