Danmark

Oversættelsesbureau for khmer

Khmer også kendt som cambodjansk, tales hovedsageligt i Cambodja, hvor det er det officielle sprog.

Det anslås, at der er omkring otte millioner som taler sproget som modersmål. Syv millioner af disse mennesker bor i Cambodja.

Geografiske områder

Thailand og Sydvietnam er andre områder, hvor sproget tales. Khmer skrives med det khmeriske alfabet, og er ikke tonesprog som mange andre sprog i disse områder er.

Hurtigoversætter vil med glæde hjælpe dig med at oversætte dine tekstdokumenter, din forretningskorrespondance eller anden tekst, til eller fra khmer.

Oversættelse fra engelsk til khmer

Oversætterne vi tildeler vores mission har altid målsproget som modersmål. Som kunde betyder det en sikkerhed både med hensyn til sprog, men også med hensyn til faglig terminologi.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter garanterer en oversættelse der er behovstilpasset og af højeste kvalitet, som mulig.

Cambodjanske oversættere

Dine engelske tekstdokumenter håndteres af en cambodjansk oversætter med erfaring i dit fagområde. Vi vælger nemlig omhyggeligt oversætteren, i forhold til indholdet af dine dokumenter.

Indeholder din oversættelse oplysninger inden for medicin, teknik eller turismebranchen, vil oversætteren altid have en baggrund, der er relateret til det din tekst omhandler.

Er det dyrt?

Det vil du hurtigt finde ud af, det absolut ikke er! Vi udfører kvalitetsoversættelser fra engelsk til khmer, og vi reducerer altid vores priser skarpt, i forhold til andre oversættelsesbureauer. Til højre ser du en formular, som du kan udfylde. Vi sender dig et tilbud, helt omkostningsfrit! Du kan også ringe til os, hvis du har yderligere spørgsmål, eller hvis du har det bedre med at tale med os, før du sender noget. Vi er tilgængelige. Ring nu, og modtag lynhurtigt et godt tilbud, på din oversættelse til eller fra khmer!