Danmark

Vi oversætter dine tekster til koreansk

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder oversættelser til og fra koreansk på alle fagområder. Vi samarbejder kun med oversættere, der har mangeårig erfaring med oversættelser af f.eks. marketingstekster, brugsanvisninger, pressemeddelelser, tekster om kunst, kultur, sport og videnskab. Vi vælger vores oversættere nøje og de har altid en relevant universitetsuddannelse og videreuddannelse. Oversættere, der har specialiseret sig i tekniske oversættelser, har som regel også samlet erfaringer i industrien og kan derfor godt – også i forbindelse med komplicerede beskrivelser af anlæg og maskiner – sætte sig ind i materien.

Stort netværk af koreanske oversættere

Da vi kun arbejder med højtuddannede oversættere, garanterer vi oversættelser af den allerhøjeste kvalitet. Vores tætte netværk garanterer dig endvidere, at vi hurtigt finder den rigtige oversætter til dine tekster. Vores oversættere arbejder også om aftenen eller i weekenden. En hasteoversættelse er derfor ikke et problem for os.

Kvalitetsoversættelse fra dansk til koreansk

Vores oversættelsesbureau håndterer dine danske tekster til koreansk. Vi har ekspertisen, og færdighederne i de fleste fagområder på forretningsmarkedet i dag.

Dansk-koreanske oversættere

I de forskellige dele af Korea findes der forskellige sprogvarianter. Vores oversættere bor i både Syd- og Nordkorea, hvilket giver dig en sproglig sikkerhed.

Vi har stationerede oversættere i hele Korea, og kalder os dermed for lokaliseringseksperter. Ordet lokalisering betyder kort sagt, at en oversættelse bliver tilpasset, lokalt.

Sprogkultur og varierende terminologi kan være regionalt påvirkende faktorer, som en oversætter bør tage hensyn til. Andre faktorer kan være:

  1. Dialektale forskelle
  2. Høflighedsfraser
  3. Målgruppe (hvem er oversættelsen henvendt til?)

Vi har faste kunder fra både private ejere, og store børsnoterede selskaber. Vi hjælper alle! Vi kan hjælpe dig!

Kvalitet og kompetence

Vi giver dig en oversættelse af den højeste kvalitet, der overhovedet er mulig, til lave markedspriser. Vi kan opretholde de høje standarder og lave priser takket være kvalificerede dansk-koreanske oversættere, samt en effektiv organisation.

Med et godt ry på markedet, såvel som i branchen er Hurtigoversætter en af de mest succesfulde oversættelsesbureauer i dag.

Oversættelser fra engelsk til koreansk

I løbet af de sidste tyve år, har Korea udviklet sig til et af de førende industrialiserede lande i Østasien. Det er imidlertid ikke kun økonomisk set, at Korea er interessant.

Korea har en gammel historie, samt et meget interessant sprog. Vores koreanske oversættere har kendskab til moderne sprog i dag, samt ekspertisen i at kunne se de dialektale forskelle, der findes.

De har dog mere end blot dette, nemlig en bred forståelse for kulturen og samfundet, da de endvidere har bopæl i Korea.

Oversættere i Sydkorea og Nordkorea

Uanset om det er en oversættelse der er rettet mod en målgruppe i Syd eller Nordkorea, har vi den rette oversætter til din specifikke region, samt det pågældende fagområde.

Med kendskab til de sproglige forskelle, der findes i de forskellige regioner i koreansk, er vi eksperter i lokalisering. Det betyder, at en oversættelse tager højde for faktorer, som kan påvirke indholdet.

Faktorerne kan være:

  1. Forskellige dialekter
  2. Sprogkulturelle udtryksformer
  3. Terminologiske forskelle afhængigt af motivet
  4. Målgruppe (vi har oversættere i alle markedsområder)

Vi har ekspertisen du søger for din oversættelse, og vi kan klare alle slags dokumenter!

Koreanske kvalitetsoversættelser

Vi kan love et kvalitetsprodukt, du vil blive tilfreds med. Med et stort globalt netværk af kvalificerede koreanske oversættere, har vi den rette viden til din mission.

Om det er private eller større virksomheder, lidt eller en masse tekst, betyder ikke noget! Vi oversætter engelske tekster til koreansk, til alle!

Med et godt omdømme, er vi i øjeblikket en af de hurtigst voksende sprogservices på det globale marked i dag. Du kan anmode om et tilbud lige nu! Vi lover en god pris, som vores konkurrenter kan være vanskelige at matche.

Det koreanske sprogs historie

Koreansk er blevet et sprog, der er fart på, og vi i oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har oversætteren, som du har brug for!

Koreansk er mere end nogensinde fremme i både kultur, og erhvervslivet. På den kulturelle front ses en øget interesse fra Vestens side f.eks. for fænomener kendt som, K-drama og K-pop.

K-drama er dramafilm som er produceret i Sydkorea, og K-pop er ganske enkelt koreansk popmusik. Rapperen PSY, med hans sang Gangnam style er et godt eksempel på K-pop. Denne sang er blevet hørt halvanden milliard gange, på Youtube!

På forretningssiden har Sydkorea en konstant ekspanderende IT-sektor. Mange IT-virksomheder, såsom Samsung, er i øjeblikket baseret i Seoul, den sydkoreanske hovedstad. Denne ekspansion viser sig bl.a. ved at der findes en stærk stigende tendens i USA, for at indfødte er begyndt at studere det koreanske sprog!

Altaisk sprog – isolationssprog

Men hvad er det koreanske sprog egentlig? Nogle siger, at det er et altaisk sprog, således relateret til f.eks. mongolsproget. Andre siger, at koreansk er et isoleret sprog – et sprog, der opstod uafhængigt af en omfattende sprogfamilie såsom den altaiske eller semitiske sprogfamilie.

Alfabetet i Syd-, og Nordkorea kaldes Hanju. Dette alfabet skrives ikke i rækkefølge, som det latinske alfabet.

Vis respekt ved hjælp af sproget

Høflighedsudtryk er en vigtig del af det koreanske sprog. Når man skriver en tekst på koreansk, bør man som forfatter have for øje, hvilken relation man har til sin målgruppe.

Hvis f.eks. en yngre person skriver et brev til sin far, bøjes verber og substantiver på en måde, der udtrykker ærbødighed for faderens højere status.

Kontakt os nu!

Scan og send dine danske tekster til os. Vi analyserer dit materiale, og vil vende tilbage med et tilbud, hurtigst muligt.

Hvis du har en tekstfil, kan du sende den via formularen til højre som et vedhæftet dokument. Er der flere filer, vedlægger du dem i en e-mail.

Vi vender tilbage med et særligt tilbud, som du kan overveje. Ønsker du at tale med os, inden du sender noget, eller ønsker du blot flere informationer? Kontakt venligst vores kontor. Vores Project Managers sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra 08.00 til 17.00. Vi ser frem til at samarbejde med dig!