Danmark

Oversættelsesbureau for kurdisk

Kurdisk er det officielle sprog i Kurdistan og Irak, men er også et etableret verdenssprog. Sproget tilhører gruppen af iranske sprog, der tales af omkring 85 mio. mennesker over hele verden.

I Kurdistan deles sproget op i to hoveddialekter:

 • Kurmanji som tales i nord og vest
 • Sorani tales i syd og øst

Disse to kurdiske dialekter har til gengæld også underdialekter:

 • Bahdini og zaza, hører til kurmanji
 • Gorani og feyli (kermanshahi) tilhører sorani

Kurdiske dialektoversættere

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter garanterer dig en kurdisk oversættelse af den absolut bedste kvalitet. Vi har den dialektiske viden, der kræves for korrekt sprog, og emneterminologiens teksthåndtering. For os er det en selvfølge, at oversætteren har:

 • Målsproget som modersmål
 • Meget godt, og dokumenteret viden i kildesproget
 • Relevant uddannelse / erfaring inden for det aktuelle fagområde

Sorani og kurmanji – lokalisering

På linkene nederst på siden kan du finde oplysninger om de forskellige dialekter, og hvad der adskiller dem fra hinanden. Vi har oversættere, som kan oversætte dine tekster til og fra de forskellige kurdiske dialekter. Den oprindelige tekst bør altid være således, at den ligner den oprindelige tekst, så meget som muligt, og den skal afspejle den samme følelse, som kilde sprogets. Når man oversætter tekster med hensyn til dialekt, og andre lokale faktorer, der påvirker oversættelsen, har man forstand på lokalisering. Dette er netop grunden til, at vi har haft så stor succes på markedet. Vi er nemlig de bedste til lokalisering!

Med fokus på kunden

Du er, det vigtigste for os. Præcis som det bør være. Med et effektivt system, hvor mange procedurer er automatiserede, kan vi altid have fokus på kunden. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har de færdigheder, der kræves for en fejlfri oversættelse. Bed om et gratis tilbud, ved at udfylde formularen. Er der mange tekstdokumenter skal du dog vedlægge dem i en e-mail i stedet. Vi gennemgår materialet, og vil vende tilbage, så hurtigt som muligt.

Oversætterbureau for Kurmanji

Kurmanji er en af de to vigtigste kurdiske hoveddialekter. Det tales i de nordlige og vestlige dele af Kurdistan, men har også rødder i andre regioner.

Den vigtigste dialekt er inddelt i dialektvarianter:

 • Bahdini – tales hovedsageligt i det foregående Badinan
 • Zaza – tales i de nordvestlige dele af Kurdistan

Oversættere i Kurdistan

Vi i oversættelsesbureau Hurtigoversætter sørger for dine tekster der skal oversættes til Kurmanji. Vores kurdiske oversættere bor rundt omkring i hele verden, i forskellige regioner. De har den nødvendige ekspertise, til en lokalt tilpasset oversættelse.

Lokaliseret kurdiske oversættere

Vælg os, til oversættelse af dine tekster, og du vil være garanteret en oversættelse i Kurmanji som:

 • har lokaliseret tekstindhold
 • har den rette korrekte terminologi, i forhold til tekstens område af ekspertise
 • ligner den oprindelige tekst så meget som muligt, i forhold til, sprogfølelse og udtryk
 • håndteres af en nøje udvalgt oversætter

Kundefokuseret

De tilbagevendende kunder er nøglen, eller rettere nøglerne til vores succes. At du som vores kunde er vigtigst, er der ingen tvivl om. Vi vil have at du skal være tilfreds, og vi arbejder efter dine ønskemål og vilkår. Vores kundefokuserede arbejdsmåde skyldes strømlinede procedurer. Vores software er unikt designet til os her i oversættelsesbureau Hurtigoversætter. Organisering, god kommunikation, og en væsentlig arbejdsstruktur, gør det lettere for os, at ligge al vores energi der hvor vi bør ligge det, – nemlig i dig!

Oversættelse fra dansk til kurmanji

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter bearbejder dine danske tekster, og omsætter dem til kurmanji. Vi arbejder i henhold til de ønsker du har, og styrer hele processen omkring dine ønsker. Vores kurdiske modersmålsoversættere har også regionale sprogkundskaber. De vigtigste dialekter sorani og kurmanji er to af disse. Vi tilbyder også kompetencer i dialekterne badinani (bahdini), og zazaisk (zaza).

Dansk-kurdisk oversættelse

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter leverer dine tekster efter de er blevet korrekturlæst, af en anden oversætter. Alt sammen, for at sikre kvaliteten af dit produkt.

Din danske udgave er justeret, og gennemgår flere skridt, for at kvalitetssikre oversættelsen til kurmanji. “Kvalitetsskridt”, som vi kunne kalde det, omfatter:

 • Matchning af tekstindhold, og den bedst egnede oversætter
 • Behandling af teksten, hvor målet er at bibeholde sprogfølelsen fra den oprindelige tekst
 • Terminologisk tilpasning af teksten, i forhold til emnet
 • Tæt kontakt mellem Project Manager og oversætter, for de bedste resultater

Oversættelsesbureau for sorani

Sorani er den anden af to store variationer i Kurdisk. Man kan se sorani som værende den oprindelige dialekt, af det kurdiske sprog. Årsagen er, at man har fundet de ældste skrifter skrevet på sorani. Soranidialekten kaldes også for sydkurdisk.

Skrift- og talesprog

Dialekten tales af omkring 15 millioner kurdere. De områder, hvor Sorani tales, er det sydlige Kurdistan omkring Arbil og Sulaymaniyah, og i Kermanshah og Mahabad, som ligger i de østlige dele.

Skriftsprogets alfabet er stort set det samme som arabisk. Sorani har dog seks tegn mere. Sorani skrives fra højre, mod venstre.

Minoritetsdialekterne gurani og feyli

Gurani og feyli er minoritets- og underdialekter til sorani, og skrives også på sorani.

Forskellene er relativt små, men kan være afgørende i en oversættelse. Herunder fortæller vi dig lidt mere om de to minoritetsdialekter.

 • Gurani – også kaldet gorani, ligner meget sorani, men er blevet mere påvirket af persisk
 • Feyli – tales hovedsageligt i de sydvestlige dele af Kurdistan, nær grænsen mellem Irak og Iran.

De fleste feyli talende kurdere bor i de kurdiske (iranske) byer i Ilam, Kermanshah, Khanaqin regionen, samt mandali i irakiske Kurdistan.

Oversættelser til og fra sorani

Oversætterbureau Hurtigoversætter, vil være glade for at tage sig af dine tekstdokumenter, der skal oversættes til sorani. Vi har kernekompetencer i de fleste fagområder. Vi tilbyder vores tjenester til både privatpersoner, og virksomheder. Vi har ingen krav på hvor lille, eller hvor stor en tekst kan og må være, vi kan håndtere dokumenter i forskellige størrelser.

Sprogkombineret kurdisk oversættelse

Vi oversætter mellem alverdens sprog, og indtil videre har vi ikke stødt på en opgave, vi var nødsaget til at afvise. Vi giver dig en oversættelse af højeste kvalitet, og dit tilbud omfatter:

 • Lokalt tilpasset tekst
 • Terminologisk bearbejdning
 • Kvalitetssikring
 • Specialiserede oversættere

Vi oversætter fra dansk til sorani

Hurtigoversætter er et oversættelsesbureau, der udvides i hele verden. Vi tilbyder oversættelse mellem de fleste sprog. De kurdiske oversættere vi har til rådighed i vores globale netværk er altid modersmålstalere i kurdisk.

Men de har også dialektisk viden i de forskellige grene af det kurdiske sprog. For eksempel har vi oversættere til dine dokumenter, fra dansk til sorani.

Vi er et globalt oversættelsesbureau

Vores position på verdensmarkedet som oversættelsesbureau er stærk, og vi er etableret i mange lande. Hvad det er, som gør os så konkurrencedygtige, afhænger af flere ting, men grundlaget for succesen vi har, er at vi er en effektiv organisation.

Denne succes fortsætter, og at vi udvider, afhænger også af:

 • Tilbagevendende kunder
 • Veluddannede modersmålsoversættere med ekspertise
 • Automatiserede, og digitaliserede arbejdsmåder
 • Humane priser – vi kan holde lave afgifter, takket være effektivisering
 • Godt omdømme – vi er kendt for høj kvalitet, billige priser, og hurtig levering

Spørg om pris

Find ud af, hvad din tekst vil koste at oversætte fra dansk til sorani! Det gør du ved at anmode om et tilbud via formularen til højre, eller ved at sende tekster via e-mail.

Vi går igennem teksterne, og vender tilbage med et tilbud, som du derefter kan vælge at acceptere, såfremt du ønsker at gå videre med oversættelsen.

En personlig Project Manager

I løbet af projektet, sørger vi for at du har den samme kontaktperson, som du altid kan henvende dig til, hvis du har spørgsmål. Din personlige Project Manager arbejder dog i et hold, så der vil altid være nogen, du kan tale med, hvis du har brug for information.

På siden ’Kontaktdata’ finder du vores kontaktoplysninger. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål. Vi hjælper dig videre!