Danmark

Oversættelsesbureau Lettisk. Oversætter Lettisk.

Leder du efter et professionelt oversættelsesbureau, der hurtigt og pålideligt oversætter dine dokumenter til hhv. fra lettisk? Vi hjælper dig videre! Vi samarbejder med professionelle og kvalificerede freelance-oversættere til/fra lettisk (modersmålsoversættere) og kan derfor ikke blot tilbyde dig billige oversættelser men også oversættelser af høj kvalitet.  Vores oversættere udfærdiger ikke kun oversættelser fra lettisk til dansk eller fra dansk til lettisk. Forhør dig om de nøjagtige betingelser hos vore Project Managers. Yderligere sprogkombinationer i sammenhæng med lettiske oversættelser meddeler vi dig også gerne telefonisk, eller pr. e-mail.

Professionelle oversættere lettisk – dansk, dansk – lettisk

Stadig flere firmaer opdager de baltiske stater som vigtige partnere ved import og eksport, men også i forbindelse med produktion. Her er det vigtigt, at dine oversættelser har den rigtige tone og således letter kommunikationen mellem dine forretningspartnere og dig / dit firma. Vi støtter dig derfor i din daglige kommunikation til Letland og oversætter alle dine forretningsbreve, ydelsesfortegnelser, brugsanvisninger og kontrakter professionelt. Vores oversætterbureau Hurtigoversætter råder over egnede oversættere til alle dine oversættelser til og fra lettisk. Vi anvender de bedste oversættere og tolke, så din tekst bliver professionelt oversat. Jo mere erfaren oversætteren er, desto mere effektivt bliver resultatet af din oversættelse. Vores oversætteres mål er at oversætte tekstens indhold i en relevant stil og derved inddrage særlige faktorer, sprogets særpræg og dine særlige ønsker. Hvis du samarbejder med os, bliver din oversættelse til et kvalitetsprodukt.

Oversætterbureau lettisk – engelsk, engelsk – lettisk

Oversættelser kan hurtigt mislykkes, hvis oversætteren er dårligt uddannet eller ikke har nok erfaring. For os arbejder udelukkende modersmålsoversættere, der har perfekte sprogkundskaber i engelsk hhv. lettisk. Således garanterer vi, at din oversættelse er af den højeste kvalitet.

Almene informationer om det lettiske sprog

Lettisk hører til den østlige gruppe af de baltiske sprog inden for den indogermanske sprogfamilie. Lettisk er i sin nutidige opbygning yngre end litauisk, som er beslægtet med lettisk. I de traditionelle folkesange og folkelige digte kan man f.eks. erkende mange ligheder med latin, græsk og sanskrit. Gloseforrådet indeholder også mange låneord fra tysk, svensk, russisk og fra den nyeste tid også engelsk. Med Letlands tiltræden til EU og oversættelsen af omfangsrige lovtekster viser der sig huller i det lettiske ordforråd. Det statslige oversætterbureau kontrollerer og udvikler nye ord.

Lettisk skrives med latinsk skrift. Lettisk er et udpræget flekterende sprog. Der anvendes fleksionsendelser, og derfor gives der afkald på artikler. Også udenlandske egennavne får for det meste en deklinerbar endelse på lettisk (i nominativ -s eller -is for maskulinum, -a eller -e for femininum; navne på -o flekteres ikke). Derudover gengives de fonologisk i lettisk retskrivning (f.eks. Džordžs V. Bušs for George W. Bush, Viljams Šekspīrs for William Shakespeare). Mange aktuelle lettiske familienavne, der er af tysk oprindelse, hører ligeledes til denne gruppe og er for tyskere ofte næppe genkendelige i skriftbilledet.

Oversættelse fra engelsk til lettisk

Letland, et land med store skove og uberørt natur. Rig arkitektur og en voksende turisme.

Med en yderst smuk natur samt moderne byer, er der mange muligheder for at gøre forretninger i Letland.

Transport og kommunikation

Landet har en moderne infrastruktur med et veludviklet transportnetværk, samt gode transportforbindelser. Internetforbindelsen i landet, er blandt en af verdens hurtigste!

Letland excellerer desuden med høje europæiske standarder for forskellige tjenester, men med meget lavere priser sammenlignet med andre lande.

Vi tilbyder forretningsrelaterede oversættelser fra engelsk til lettisk. Vi kan hjælpe dig, med hvilken som helst opgave, og hvilken som helst deadline.

Lokaliseret lettiske oversættere

Hurtigoversætter har oversættere der er modersmålstalere, og som er bosiddende i forskellige dele af Letland. Da vores oversættere har en solid uddannelse samt baggrundsviden i forskellige fagområder, kan vi dække den stigende efterspørgsel på det kommercielle marked i dag.

Men vi laver ikke bare oversættelser til virksomheder, myndigheder og organisationer. Vi hjælper også privatpersoner med CV’er, samt personlige breve, for blot at nævne få eksempler, på mindre dokumenter.

Prisforslag

For at vi kan være i stand til at tale om, hvad dine udgifter vil blive, for oversættelsen er vi nødt til at analysere tekstmaterialet først. Mail indholdet til os, og vi vil vende tilbage med et prisforslag, som nogle af vores konkurrenter kan prøve at matche!

Har du en mindre tekst, du vil have os til at oversætte, kan du også bruge formularen til højre. Den Project Manager, som du første gang har kontakt til, vil være din kontaktperson gennem hele projektet.

Men vi arbejder i et team, så der er altid nogen, der kan besvare dine spørgsmål, hvis du skulle have nogle undervejs. Alle vores kontaktoplysninger kan du finde på siden ’Kontakt’.

Du skal være hjertelig velkommen, til at kontakte os med det samme, for vi ser frem til dit samarbejde!